>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Liga F1

L 0

licha

Użytkownik
Siema wszystkim wpadłem na pomysł by zorganizować małą ligę w F1. Tak się zastanawiam tylko czy znalazły
by się osoby chętne do ewentualnej jazdy w takich małych rozgrywkach. wyścigi były by raz w tygodniu
i myśle że mogłaby być ciekawa zabawa i dobra rywalizacja. Myśle jeśli znalazłoby się kilku chętnych mogę
coś zacząć organizować.Przydałyby się również 2 osoby które pomagały by mi w całej organizacji i otoczce tej
gry. Gra w lidze byłaby całkowicie darmowa. Jeśli znajdzie się chętna osoba to takiej zabawy prosiłbym o
kontakt na gg 45339027 a tam podam konkretne informację.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Kiedys Snajper probowal cos takiego zorganizowac ale nic z tego nie wyszlo , teraz moze byc podobnie.

D 0

deq102

Użytkownik
Od wielu lat skupiamy pasjonatów Formuły 1, którzy na własnej skórze chcą poczuć smak rywalizacji w najszybszej serii wyścigowej świata. W ubiegłym 2011 roku na naszych serwerach kierowcy przejechali 1.122.227 okrążeń, aby uzmysłowić jak duży to dystans wystarczy powiedzieć, że okrążyliby ziemię 142 razy lub dojechali na Księżyc 15 krotnie. Możnaby pomyśleć, że trzeba poświęcać wiele czasu na treningi, aby zacząć z nami jeździć, jednak niekoniecznie. Wypracowanie dobrej techniki jazdy na serwerach w grupie wielu zarówno bardzo doświadczonych, jak i ciągle uczących się osób, jest zdecydowanie łatwiejsze niż próbowanie tego na własną rękę. W Lidze jest wiele życzliwych osób, które zawsze gotowe są służyć dobrą radą lub pomocą w ustawieniu bolidu.

Do góry Bottom