>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Liga Brazylijska 24 Września

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Palmeiras - Sao Paulo

Analiza : Palmeiras zajmuje 16 miejsce natomiast Goście z Paulo lokują się na pierwszym miejscu i mają przewage 4 pkt. nad drugim zespołem jeżeli chcą ten dystatns zachować nie moga sobie pozwolić z teoretycznie słabszym zespołem dołu tabeli nawet na remis muszą zdobyć 3pkt. Palmeiras na ostatnie trzy spotkania u siebie dwurktonie zwyciężył i raz zremisował natomiast goście z Sao Paulo na trzy spotkania wyjazdowe dwukrotnie wywozili 3pkt. i raz 1pkt. Ostatnie trzy konfronatacje między tymi zespołami zakończyły się dwukrotnym zwycięstwem Paulo i jednym podziałem punktów .

Mój typ ; 2

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Goias - Gremio

Analiza :
Goias lokuje się na piętnastym miejscu w tabeli natomiast Gremio lokuje się na drugiej pozycji i jeżeli chce gonić Sao Paulo musi wygrywać z &#39;&#39;Średniakami&#39;&#39; Ligi i spokojnie zbierać pkt. do punkta, Gremio ostatnio radzi sobie bardzo dobrze w lidze natomiast Goias fatalnie . Trzy ostatnie konfrontacje między tymi zespołami zakończyły się po równo jednym remisem , jedną wygraną gości i jedną wygraną gospodarzy. Goias na ostatnie trzy mecze u siebie dwukrotnie wygrywał i jednokrotnie remisował natomiast Gremio na trzy mecze wyjazdowe Jedno wygrał , Jedno zremisował i jedno przegrał. Sądze tutaj że goście z Gremio będą chcieli przełamać tą złą passe i zwycięża dziś

Mój typ : x2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom