>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lig Ę

E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Stało się. W końcu postanowiłem założyć swój własny temat. Po części po to, żeby uporządkować własne typy, po drugie żeby lepiej kontrolować budżet i po trzecie żeby ktoś czasem może z tego skorzystał. ????
Pod względem typerskim najbardziej interesuje Ligie 1, ale pewnie będą zdarzać się typy z innych lig.
Lorient - Dijon

Lorient na razie okupuje ostatnie miejsce, ale myślę, że oni się akurat utrzymają. U siebie na sztucznej nawierzchni będą ciułać te punkty i to powinno wystarczyć. Ostatnio w końcu zaczęli strzelać i punktować, porażka 0:4 z Monaco nic nie znaczy, z Monaco każdy dostaje wpierdziel. Dijon na wyjeździe jeszcze w tym sezonie nie wygrali, patrząc pod kątem tego jak grają na wyjeździe, widziałem ich mecz z Lille, to w ogóle mnie to nie dziwi.
Kursy spadają, ale to zrozumiałe.

Typ: Lorient @1.90 3/10 Bet365 ⛔
edit: Dorzucam jeszcze Bastię @2.30 2/10 Bet365 ⛔
Podobny typ zespołu jak Lorient. Najgroźniejsi u siebie, rywal tragiczny na wyjazdach.

Otrzymane punkty reputacji: +7
E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Montpellier - Monaco

O Montpellier pisałem kilka tygodni temu w kontekście meczu z PSG. Wtedy wygrali z Paryżanami 3:0 i w sumie mógłbym powtórzyć to samo i dziś. Montpellier to ekipa, która bardzo dobrze radzi sobie na własnym boisku. Pofrafi napsuć krwi najlepszym i naprawdę wygrać z każdym po prostu mam wrażenie, że lubią utrzeć nosa faworytom. Owszem, można powiedzieć, że PSG było/jest w dołku, ale jakoś nie każdy potrafi z tego skorzystać. Monaco jak gra każdy widzi, ale dla mnie to też sygnał, że w środku tygodnia, przy wąskiej ofercie, dużo graczy może iść w stronę oczywistego faworyta. A to już woda na młyn dla bukmacherów. Dlatego:

Typ: Montpellier @4,75 2/10 Bet365 ⛔
Typ: Montpellier dnb@3,40 3/10 Bet356 ⛔
Typ: Montpellier do przerwy @4,33 3/10 Bet365 ⛔ - dziwny kurs. Na prowadzenie do przerwy niższy niż na koniec. Biorę.

Do góry Bottom