>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

lifeisagame

L 0

lifeisagame

Użytkownik
Liga: III pomorsko-zachodniopomorska
Mecz: Polonia Gdańsk - Dąb Dębno
Bukmacher: Tobet
Kurs: 1,72
Typ: 1
Pierwszym moim typem w tym wątku jest spotkanie z III ligi pomorsko-zachodniopomorskiej
mecz pomiędzy dwoma zespołami walczącymi w tym sezonie o utrzymanie Polonią Gdańsk a Dębem Dębno. Goście są na ostatnim miejscu w tabeli i według mnie zasłużenie znajdują się na tej pozycji. Stracili dotychczas najwięcej bramek w lidze (16 w 7 meczach), poza tym na wyjeździe nie zdobyli jeszcze bramki. Kadrowo Dąb ma problemy z młodzieżowcami, których na tym poziomie musi mieć dwóch na boisku. Polonia Gdańsk jest natomiast zespołem, który punkty zdobywa jedynie u siebie póki co bilans u siebie ma 2-0-2 w bramkach 8-5. Kurs 1.72 również zachęca aby zagrać czystą 1.

L 0

lifeisagame

Użytkownik
Liga: II Liga Zachodnia
Mecz: Calisia Kalisz - Chojniczanka Chojnice
Bukmacher: bet-at-home
Kurs: 3,40
Typ: 2
Drugi mój typ na najbliższą sobotę to spotkanie drugoligowców. Mecz zostanie rozegrany przy sztucznym oświetleniu na nowym stadionie w Kaliszu. Zespół gospodarzy przed sezonem przygotowywał się do staru w III lidze jednak dzięki braku licencji dla jednego z zespołów dostał szansę przed drugi rok występów na boiskach drugiej ligi. Sezon Calisia rozpoczeła nadspodziewanie dobrze dzięki czemu znajduje się jeszcze na 5 miejscu w tabeli. Obecnie jednak nie jest już tak kolorowo.. problemy kadrowe, słaba forma.. efektem tego remis z ostatnią w tabeli Elaną na własnym boisku 0-0 oraz porażka na własnym boisku z Lechem Rypin 1-5. Pod znakiem zapytania stoi występ jednego z ważniejszych w zespole zawodnika - Patryka Klofika, który zmaga się z drobnym urazem.
Chojniczanka jest w zdecydowanie odmiennych nastrojach, można powiedzieć, że zespół się rozpędził i ruszył za czołówką - 4 zwycięstwa z rzędu (Lech Rypin 3-1, Ruch Zdzieszowice 2-0, MKS Oława 4-1, Tur Turek 3-1). Dodatkowo do składu wracają Marcin Garuch i Krystian Feciuch, pauzować za nadmiar żółtych kartek będzie jedynie Norbert Piszczek.

L 0

lifeisagame

Użytkownik
Liga: III pomorsko-zachodniopomorska
Mecz: Polonia Gdańsk - Dąb Dębno
Bukmacher: Tobet
Kurs: 1,72
Typ: 1

Pierwszym moim typem w tym wątku jest spotkanie z III ligi pomorsko-zachodniopomorskiej
mecz pomiędzy dwoma zespołami walczącymi w tym sezonie o utrzymanie Polonią Gdańsk a Dębem Dębno. Goście są na ostatnim miejscu w tabeli i według mnie zasłużenie znajdują się na tej pozycji. Stracili dotychczas najwięcej bramek w lidze (16 w 7 meczach), poza tym na wyjeździe nie zdobyli jeszcze bramki. Kadrowo Dąb ma problemy z młodzieżowcami, których na tym poziomie musi mieć dwóch na boisku. Polonia Gdańsk jest natomiast zespołem, który punkty zdobywa jedynie u siebie póki co bilans u siebie ma 2-0-2 w bramkach 8-5. Kurs 1.72 również zachęca aby zagrać czystą 1.
WYNIK MECZU: 4-2 (1-2)✅
Wszystko zgodnie z planem ????

L 0

lifeisagame

Użytkownik
Liga: II Liga Zachodnia
Mecz: Calisia Kalisz - Chojniczanka Chojnice
Bukmacher: bet-at-home
Kurs: 3,40

Drugi mój typ na najbliższą sobotę to spotkanie drugoligowców. Mecz zostanie rozegrany przy sztucznym oświetleniu na nowym stadionie w Kaliszu. Zespół gospodarzy przed sezonem przygotowywał się do staru w III lidze jednak dzięki braku licencji dla jednego z zespołów dostał szansę przed drugi rok występów na boiskach drugiej ligi. Sezon Calisia rozpoczeła nadspodziewanie dobrze dzięki czemu znajduje się jeszcze na 5 miejscu w tabeli. Obecnie jednak nie jest już tak kolorowo.. problemy kadrowe, słaba forma.. efektem tego remis z ostatnią w tabeli Elaną na własnym boisku 0-0 oraz porażka na własnym boisku z Lechem Rypin 1-5. Pod znakiem zapytania stoi występ jednego z ważniejszych w zespole zawodnika - Patryka Klofika, który zmaga się z drobnym urazem.
Chojniczanka jest w zdecydowanie odmiennych nastrojach, można powiedzieć, że zespół się rozpędził i ruszył za czołówką - 4 zwycięstwa z rzędu (Lech Rypin 3-1, Ruch Zdzieszowice 2-0, MKS Oława 4-1, Tur Turek 3-1). Dodatkowo do składu wracają Marcin Garuch i Krystian Feciuch, pauzować za nadmiar żółtych kartek będzie jedynie Norbert Piszczek.
WYNIK: 1-0 (1-0)⛔
Szkoda biorąc pod uwagę, że karny minutę wcześniej powinien być dla Chojniczanki.. 2 połowa nieustanne ataki na bramkę Calisii..

L 0

lifeisagame

Użytkownik
Liga: Bundesliga
Mecz: Borussia M’Gladbach – Eintracht Frankfurt
Bukmacher: Bet-at-home
Kurs: 2,85
W niedzielę o 15:30 na boisko wybiegnie Borussia i Eintracht według mnie mecz w którym najłatwiej wytypować zwycięzce niedzielnych spotkań. Typuję 2 choć bezpieczniejsza wydaje się opcja X2. Borussia nie przypomina już zespołu z ubiegłego sezonu - widać jak ważna postacią w zespole był Marco Reus. Dodatkowe znaczenie powinna mieć czwartkowa porażka w LE. Borussia ma problemy ze zdobywaniem punktów i bramek dodatkowe błędy w obronie, które wykorzystała bezlitośnie ostatnio ich imienniczka z Dortmundu, wynik mówi sam za siebie. Goście do spotkania przystąpią z zupełnie innej płaszczyzny, jako beniaminek mieli walczyć o utrzymanie a są póki co odkryciem ligi. Fenomenalnie sobie z przodu radzi rewelacyjny skrzydłowy - Inui, który wspierana Meiera i Occeana.

Do góry Bottom