>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liczba celnych strzałów

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Witam.
Założyłem ten temat z powodu dzisiejszego meczu i mojego typu: under 13.5 celnych strzałów na bramkę w meczu Benfica-Chelsea?
Oglądam sobie spokojnie mecz, w przerwie 2 celne strzały, na luzie wchodzę na buka żeby sprawdzić ile wpadło a moim oczom ukazuje się 18 (!!!!) celnych strzałów na bramkę. Nie wiem jakim ku*** sposobem, bo ja się naliczyłem koło 8,9.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak robione są te statystki i na jakiej podstawie dany strzał uważany jest za celny?
Pozdrawiam, Artorrotorro.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
W wg Ciebie co może być bardziej wiarygodne niż statystyki UEFA?Bystre oko pana Mietka spod bloku?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A oglądałeś mecz? Ja oglądałem od początku do końca i za cholerę nie było tam 18 celnych strzałów na bramkę. W szczególności gdy po 1 połowie były tylko 2. 16 celnych strzałów w 45 minut? Bez jaj.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Mecz oglądałem,ale o ile zawsze liczę strzały to jakoś dzisiaj zupełnie mi wypadło to z głowy.Bez obrazy,ale statystyki UEFY wydają się być bardziej miarodajne.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
No nie wiem. Nic już nie wskóram, kupon rozliczony jako przegrany i nic nie zrobię. Tylko po prostu ciekawi mnie to w jaki sposób są prowadzone takie statystyki. Z tego co wiadomo i co pamiętam: 3 bramki, Lampard w poprzeczke, Lampard co Artur wyłapał, Oscar, Cardozo. Więcej nie kojarze.

T 9

tesla33

Użytkownik
Jeśli chodzi o UEFA to niedawno czytałem o tym artykuł i właśnie były podane statystyki z pewnej strony o liczbe strzałów i te z UEFY. Okazało się, że te z UEFY mają znacznie więcej tych strzałów niż drugie źródło, dlaczego tak?
Otóż dlatego, że UEFA prawdopodobnie liczy też strzały, które nam się mogą wydać &quot;śmieszne&quot;, czyli takie np. strzał zawodnika Chelsea (nieudany), piłka się od kogoś odbiła, ledwie się turlała i Artur ją sobie spokojnie złapał. UEFA prawdopodobnie liczy nawet takie &quot;kiksy&quot;.

Do góry Bottom