>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liczą się cele, nie marzenia - typy Marcinz

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie.
Od dziś dzień będę w tym temacie zamieszczał wszystkie swoje typy.
Mam nadzieję, że pomogę sobie i Wam również osiągnąć Wasze cele bo cel to podstawa.
Szukając dobrych typów, skupiam się głównie na tenisie ziemnym,który jest od 10 lat nieprzerwanie moją wielką pasją, z rzadka sięgam po mecze piłki nożnej ,koszykówki, siatkówki itd.
Możecie liczyć z mojej strony na analizy, nie tylko na suche typy.
Pozdrawiam

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Mój 1 kupon :
ATP Barcelona
Nadal - Fognini ( 1.10 )
Nie ma tu żadnej dyskusji. Obaj zawodnicy znają się jak łyse konie. Ostatnie spotkanie Nadala z Fogninim zakończyło się niespodziewanym zwycięstwem Włocha , a miało to miejsce w lutym tego roku w półfinale turnieju w Rio, więc Hiszpan ma podwójną motywację by udowodnić swoją przewagę nad Fabio
Tym razem Nadal gra jednak u siebie, w pierwszej rundzie łatwo pokonał zawodnika, który wyeliminował go równo rok temu ( Almagro ) , Fabio natomiast strasznie wymęczył zwycięstwo nad młodym debiutantem Rublevem. Na uwagę zasługuje fakt, że Włoch aż 4 krotnie był przełamywany co świadczy o tym, że albo słabo wszedł w turniej, albo nie czuje tego kortu. Tak czy siak , Nadal rozwiąże jego problemy i wyśle z walizkami do Madrytu.
WTA Stuttgart
Garcia - Witthoeft - sety 2:0 - 2.05
Analiza w temacie : Typy Dnia
ATP Bukareszt
Monfils - Youzhny - 1.22
Początek sezonu dla Youzhnego jest chyba najgorszym startem od wielu wielu lat. Nawet na kortach ziemnych, gdzie Mikhaił powinien teoretycznie dawać sobie jakoś rade, potrafi odpadać z turniejów z zawodnikami klasy średniej. W Casablance porażka z Jirim Veselym, w Monte Carlo porażka z Florianem Mayerem nie napawa optymizmem przed dzisiejszym spotkaniem z o wiele bardziej wymagającym Gaelem. Francuz świetnie wypadł podczas turnieju w Monte Carlo, eliminując po drodze m.in. Rogera Federera i Grigora Dimitrova nadspodziewanie łatwo ( bo w dwóch setach każdego ).
W 1 rundzie w Bukareszcie Youzhny wymęczył zwycięstwo z Rumunem Mariusem Copilem , w meczu z Monfilsem nie powinien mieć większych szans.
Challenger Vercelli
Quinzi - Caruso - 1.22
Z wielką przyjemnością obserwuję poczynania młodego Gianluigiego Quinzi, lidera w rankingu ITF i zwycięzcę juniorskiego Wimbledonu z 2013 r. którego gra nacechowana jest niesamowitą techniką , chłopak ma dopiero 19 lat, a poczyna sobie rewelacyjnie. Leworęczna gra przypomina czasami grę Rafy Nadala i jestem przekonany, że niedługo zobaczymy go w pierwszej setce rankingu ATP.
Wczoraj oglądałem cały jego mecz przeciwko Igorowi Sijslingowi , przeciw któremu wypadł po raz kolejny rewelacyjnie.
Caruso nie wypada przy rywalu bardzo słabo, bo notuje również serię kilku fajnych zwycięstw, ale wystarczy spojrzeć na jego rywali i wszystko staje się jasne
Dziś Quinzi wygrywa mecz i awansuje do kolejnej rundy nie mam ku temu żadnych wątpliwości jeśli tylko zagra na swoim normalnym poziomie.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +5
marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Nadal - Fognini ( 1.10 ) ⛔
Garcia - Witthoeft - sety 2:0 - 2.05 ✅
Monfils - Youzhny - 1.22 ✅
Quinzi - Caruso - 1.22 ⛔
Kupon załatwiony przez tych, których byłem akurat najbardziej pewien, ale takie jest życie. Przypuszczałem ,że Nadal może mieć w dalszych fazach problemy w turnieju w Barcelonie, gdyż są to korty szybkie, ale nie sądziłem , że Hiszpana zatrzyma akurat Fabio Fognini. Co by nie mówić Włoch zagrał rewelacyjnie i dziś w starciu z Andujarem powinien wyjść zwycięsko.
Cecchinato - Caruso - poniżej 20,5 gema - 1.73
Analiza w temacie : Typy Dnia
Fognini - Andujar - 1.50
Zapowiada się ciekawy pojedynek bo Andujar lubi szybkie korty ziemne , ale po wczorajszym meczu Fogniniego , Włoch nie powinien mieć żadnych problemów z awansem do kolejnej rundy, chyba , że zacznie grać arogancko, a on to lubi ;)
Volandri - De Greef - pierwszy set de Greef - 2.50
Zbyt piękny kurs by z tego nie skorzystać. 23 letni Belg ma ostatnio świetną passę, a w tym roku na clayu 10/3 i jak spojrzymy na rywali, naprawdę radzi sobie świetnie. Volandri 6/5, więc trochę gorzej, ale może tu wygrać ze względu na doświadczenie i &quot;swój&quot; teren . Zapowiada się ciekawie ciekawie, warto spróbować

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Cecchinato - Caruso - poniżej 20,5 gema - 1.73 ✅
6:3 6:4.
Fognini - Andujar - 1.50 ⛔
Volandri - De Greef - pierwszy set de Greef - 2.50 ⛔
Coś niesamowitego. Fognini cień wczorajszego Włocha. De Greef natomiast prowadzić 4-2, oddać gema, potem przy 4-3 mieć 2 bp i przy 5-4 mieć 4 bp, potem przy 5-6 2 bp. Hehe ????

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Czas zapoznać Was z moim prostym systemem , którym się kieruję od ponad roku i który jest jak na moją grę i czas na tyle skuteczny by się nim dalej kierować.
Zgodnie z tym co znajduje się w tytule tego tematu, wyznaję zasadę, że trzeba realizować cele, a nie tylko i wyłącznie marzyć. Dlaczego o tym piszę?
Wielu bukmacherów traktuje bowiem grę jako zabawę, miłe oderwanie się od szarej rzeczywistości. Rzeczywistość jest jednak taka, że nie mając określonego celu, raz za razem przegrywają oni swoje pieniądze, wpłacają co raz to większe sumy, popadają w nałóg, zastanawiając się dlaczego akurat im nie idzie.
Życie nauczyło mnie, że zarówno w bukmacherce jak i wielu innych dziedzinach życia ( sport, biznes, rodzina ), trzeba mieć jasno określone to do czego się dąży, w jakim czasie się to osiągnie, to, jakie zasoby czy umiejętności będą niezbędne do osiągnięcia danego celu
Moim celem, związanym z grą bukmacherską jest podróżowanie po stadionach i uczestnictwo w sportowych widowiskach ???? pierwszym moim celem jest wybranie się do Londynu, zwiedzenie tego pięknego miasta i wybranie się na mecz mojego ukochanego klubu Chelsea Londyn. Niezależnie od końcowego wyniku tegoż systemu tak czy owak nastąpi to we wrześniu tego roku , bo jak nie drzwiami to oknem ...;)
Aby zatem cel był celem , a nie tylko marzeniem osobiście kieruję się powszechnie znaną zasadą : SMART
S - cel musi być szczegółowy
M - cel musi być mierzalny
A - cel musi być ambitny
R - cel musi byćrealny
T - cel musi być określony w czasie
Mój cel ostateczny to kwota 2560 zł , osiągnięta z pozycji startowej jaką jest kwota 10 zł, systematycznie podwajana do momentu osiągnięcia ostatecznej wartości. Na podwojenie kapitału daje sobie termin 10 dni, aby każdego dnia realizować 1/10 kapitału początkowego. Nie jest to dużo, nie wymaga to poświęcenia ogromnego czasu, dlatego jest to system idealny dla mnie ???? Nie ma tu szczególnych zasad, więc nie rozkminiajcie ???? , nie ma konkretnych systemów, stawek, kursów, skupiam się głównie na analizie typów, swojej wiedzy i tym, żeby dzienny cel był zrealizowany.
Etap 1: 10 zł - 20 zł ( 23 kwietnia - 02 maja ) - dzienny cel to 1 zł
Etap 2 : 20 zł - 40 zł ( 03 maja - 12 maja ) - dzienny cel to 2 zł
Etap 3 : 40 zł - 80 zł ( 13 maja - 22 maja ) - dzienny cel to 4 zł
Etap 4 : 80 zł - 160 zł ( 23 maja - 1 czerwca ) - dzienny cel to 8 zł
Etap 5 : 160 zł - 320 zł ( 2 czerwca - 11 czerwca ) - dzienny cel to 16 zł
Etap 6 : 320 zł - 640 zł ( 12 czerwca - 21 czerwca ) - dzienny cel to 32 zł
Etap 7 : 640 zł - 1280 zł ( 22 czerwca - 1 lipca ) - dzienny cel to 64 zł
Etap 8 : 1280 zł - 2560 zł ( 2 lipca - 11 lipca ) - dzienny cel to 128 zł
Tabela przedstawia się obecnie następująco :

Jak sami widzicie, nie trzymam się dokładnie systemu, ponieważ jestem ponad 2 tygodnie do przodu, niemniej jak są dobre typy, które warto zagrać za stawkę taką, że przegrana nie spowoduje nie osiągnięcia celu na dany dzień, to po prostu gram.
Jeden kupon za 52 zł już jest w grze ( post powyżej )
Jak widać, jest to system bardzo prosty.
Nie twierdzę, że jest to lepszy system od innych ,nie twierdzę , że jest też gorszy. Szanuję każdy ze sposobów gry, ale tak naprawdę liczy się efekt.
Życzę Wszystkim powodzenia w realizacji swoich CELÓW :)

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
I.Cervantes - A.Martin - 1.75 ✅ 6:4 6:4
Obecny stan konta : 136 zł
Dzień : 1 maja
Stan na dzień : 29 maja
Do celu : 43 dni

marcinz 104

marcinz

Użytkownik
Challenger Sao Paulo 2
Dutra Silva - Hernandez - 1.78
stawka : 23,40 zł
do wygrania : ok.40 zł
I tu znów kieruję się formą obu zawodników i przeczuciem po tym jak oglądałem ostatnie pojedynku obu Panów.
Jestem pewien, że zapowiada się bardzo, bardzo wyrównany bój
Hernandez to zawodnik ciekawy, niemniej jednak zwycięstwo z Clezarem przyszło mu głównie dlatego, że Guilherme popełniał masę rażących błędów. Ewidentnie nie było najlepszy mecz w karierze zawodnika, który w poprzednim roku był w finale Challenger Tour Finals ! W wymianach natomiast nie wywarł na mnie szczególnego wrażenia. Niemniej jednak - wygrał i za to szacunek
Dutra Silva natomiast po meczarniach z nieznanym mi Chilijczykiem Saezem sprawił niespodziankę eliminując jednego z pretendentów do tytułu Blaza Rolę - i to w bardzo zdecydowany sposób.
Z pewnością będzie ciekawie, ale ufam, że w meczu tym największą rolę odegrają wymiany, w których wnioskując po ostatnich pojedynkach lepiej wypada starszy z zawodników, a mianowicie Dutra Silva.

Do góry Bottom