>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lethias - typy

L 122

lethias

Użytkownik
Witam

Jestem nowy na forum ale już od paru lar dosyć często przeglądam. Lubię zakłady bukmacherskie bo to dobra zabawa. Raczej uciekam od myśli, że można na tym zarobić bo to złudne. W temacie będę podawał moje kupony, które zawsze poparte są głębszą lub płytszą analizą, statystykami oraz moim przeczuciem. Zawsze będę starał się podsumowywać cały miesiąc typowania oraz na bieżąco przedstawiać aktualną sytuację. Typowanie traktuję jako zabawę więc w grę wchodzą raczej małe stawki 2-5 zł tak aby w miesiącu nie popłynąć więcej niż ok 100 zł. Czasami jednak pewnie skuszę się na stawkę 10-20 zł. Jeśli uda się coś konkretnego w miesiącu ugrać to pomyślę nad wypłatą lub postawieniem jednorazowo coś grubszego. Zobaczymy jak będzie szło.

Jeśli spodobają się wam moje typy i coś uda wam się razem ze mną wygrać to super. Pamiętajcie jednak, że obstawianie kasy na zakładach bywa złudne i wciągające... Zawsze trzeba sobie wyznaczyć jakąś granicę i czasem zatrzymać się na jakiś czas jeśli zbyt bardzo cie kusi by znów postawić. Typuję w miarę rozważnie ale nie jestem specjalistą. Zawsze warto zwrócić uwagę na tekst, który mam w sygnaturze: NIE TWIERDZĘ, ŻE BĘDZIE TAK JAK MYŚLĘ, TYLKO ŻE MYŚLĘ TAK JAK MOŻE BYĆ.

Powodzenia

L 122

lethias

Użytkownik
No to zaczynamy !!! Pierwszy AKO za 20 PLN, stawka duża ale tak zaszalejemy na dobry początek i pogramy na rzuty rożne w dwóch ciekawych spotkaniach.
Southampton FC - Arsenal Londyn
Typ: Rzuty rożne handicap +1.5/ -1.5 Arsenal FC @2,20
Atletico Madryt - Real Madryt
Typ: Powyżej 9.5 rzutów rożnych @1,50
Kurs całkowity: 3.102
Stawka: 20
Możliwa wygrana 62.04
Analiza
Arsenal mega zmotywowany bo mecz ten może zdecydować czy będą dalej mieli szanse na Ligę Mistrzów. Przy ich wygranej przeskoczą w tabeli Man Utd. Arsenal będzie na maxa atakował. Southampton dosyć dobrze broni się u siebie, mało traci bramek. Mimo iż nie graja już o nic, na pewno się postawią. Myślę, że będzie sporo sytuacji podbramkowych, zwłaszcza na polu karnym świętych i Arsenal bezproblemowo będzie miał 2 lub więcej rożnych niż gospodarze. Raczej pewniak.
Tu może być różnie. Real zagrał idealny mecz u siebie i już zapewnił sobie raczej LM. Jednak Atletico to lokalny rywal i będzie walczył na 100% choćby o bramkę honorową. Wyniku nie odważę się stawiać bo wszystko jest możliwe ale mecz na pewno będzie zacięty, akcje pod bramkowe z dwóch stron. Overek na +9.5 rożnych powinien wejść.

L 122

lethias

Użytkownik
Typ: Rzuty rożne handicap +1.5/ -1.5 Arsenal FC @2,20 ⛔

Typ: Powyżej 9.5 rzutów rożnych @1,50 ✅

Kurs całkowity: 3.102
Stawka: 20 ⛔
Możliwa wygrana 62.04 ⛔
Atletico i Real pięknie weszło, aż 15 rzutów rożnych było więc śmiało można było grać jeszcze mocniej. Niestety jednak Arsenal zawiódł, długo się męczył ze świętymi i nie miał dużej przewagi tak jak się spodziewałem. W konsekwencji skończyło się po 5 rzutów rożnych z dwóch stron. Typ prawie wszedł bo w 90 minucie brakował tylko 1 rzut rożny dla Arsenalu. Nieudany początek ale nie załamujemy się i czas nadrabiać.

Yeild: -20 zł

L 122

lethias

Użytkownik
Kupon nr 2

1. Szachtior Soligorsk - FC Slavia Mozyr
HANDICAP 0:1
TYP: Shakhter Soligorsk @1.65
2. Manchester United - Celta de Vigo
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Manchester United @1.50
3. Olympique Lyon - Ajax Amsterdam
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Olympique Lyon @1.60

Kurs całkowity: 3.960
Stawka: 3 zł
Możliwa wygrana 11.88 zł

Analiza

Tak na szybko. Man Utd myślę, że wygra głównie dlatego bo Celta Vigo ma ostatnio bardzo słaby okres. W lidze ostatnio same porażki. Myślę, że mimo iż Manchaster bez Ibry, z wieloma kontuzjami i tym, że lubi w tym sezonie remisować u siebie, powinien gładko wygrać, zwłaszcza na swoim podwórku.
Drugie spotkanie ciężko przeanalizować. Lyon jest mocny u siebie, podobnie jak Ajax u siebie. Myślę, że Ajax awansuje ale Lyon na pewno będzie walczył i zaznaczy swoją przewagę wygrywając u siebie.
Trzeci mecz to liga białoruska. Nic kompletnie o niej nie wiem. Poczytałem jednak trochę innych analiz, popatrzyłem na statystyki i kondycję tych zespołów. I wyszło mi pewne zwycięstwo gospodarzy. Na czystą 1 kurs trochę niski ale myślę, że dadzą radę również z małym handi 0:1.

Kupon nr 3

1. Manchester United - Celta de Vigo
GOSPODARZ WYGRA = ZWROT
TYP: X @1.5

Kurs całkowity: 1.500
Stawka: 10 zł
Możliwa wygrana 14,10 zł

Analiza

Takiego wariata jeszcze puszczę na wypadek gdyby Manchester jednak znów stwierdził, że remisy na własnym boisku to coś fajnego i uwali mi kupon nr 2. W zwycięstwo Celty nie wierzę, a jak Man UTD sobie poradzi to najwyżej będzie zwrot.

L 122

lethias

Użytkownik
Tak na szybko puściłem jeszcze 2 single na dokładny wynik ????
Kupon nr 4
Dokładny wynik
TYP:3:0
Kurs całkowity: 8,225
Stawka: 1 zł
Możliwa wygrana 8,23 zł
Kupon nr 5
1. Olympique Lyon - Ajax Amsterdam
Dokładny wynik
TYP: 3:1
Kurs całkowity: 8,46
Stawka: 1 zł
Możliwa wygrana 8,46 zł
Analiza
Raczej typowe strzały. Myślę że Man Utd zdominuje mecz i wygra wysoko u siebie bez straty. Lyon też u siebie będzie grał dobrze, 3:1 może być pod warunkiem że Ajax nie strzeli zbyt szybko bo morale Lyonu podupadną.

L 122

lethias

Użytkownik
Kupon nr 2

TYP: Shakhter Soligorsk @1.65⛔
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Manchester United @1.50⛔
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Olympique Lyon @1.60✅

Stawka: 3 zł⛔
Możliwa wygrana 11.88 zł⛔

Kupon nr 3

GOSPODARZ WYGRA = ZWROT
TYP: X @1.5✅

Stawka: 10 zł✅
Możliwa wygrana 14,10 zł✅

Kupon nr 4

Dokładny wynik
TYP:3:0 ⛔

Stawka: 1 zł⛔
Możliwa wygrana 8,23 zł⛔

Kupon nr 5

Dokładny wynik
TYP: 3:1 ✅

Stawka: 1 zł✅
Możliwa wygrana 8,46 zł✅
To mieliśmy wczoraj trochę emocji... Na szczęście ogólny wczorajszy bilans na plus ???? Single uratowały sytuację i zakończyłem typowanie na plusie 7,56 zł✅

Podsumowanie wczorajszych meczy. Faworyt w typie ligi białoruskiej zawiódł i wygrał tylko 1:0. Man Utd znów udowodnił, że bardzo lubi remisy. Lyon zgodnie z oczekiwaniami powalczył i wygrał u siebie. Mecze ciekawe, zwłaszcza Man Utd vs Celta, czerwone kartki i emocje do końca. Nie spodziewałem się, że Celta tak powalczy.

L 122

lethias

Użytkownik
Kupon nr 2

TYP: Shakhter Soligorsk @1.65⛔
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Manchester United @1.50⛔
WYNIK KOŃCOWY
TYP: Olympique Lyon @1.60✅

Możliwa wygrana 11.88 zł⛔

Kupon nr 3

GOSPODARZ WYGRA = ZWROT
TYP: X @1.5✅

Stawka: 10 zł✅
Możliwa wygrana 14,10 zł✅

Kupon nr 4

Dokładny wynik
TYP:3:0 ⛔

Stawka: 1 zł⛔
Możliwa wygrana 8,23 zł⛔

Kupon nr 5

Dokładny wynik
TYP: 3:1 ✅

Stawka: 1 zł✅
Możliwa wygrana 8,46 zł✅
To mieliśmy wczoraj trochę emocji... Na szczęście ogólny wczorajszy bilans na plus ???? Single uratowały sytuację i zakończyłem typowanie na plusie 7,56 zł✅

Podsumowanie wczorajszych meczy. Faworyt w typie ligi białoruskiej zawiódł i wygrał tylko 1:0. Man Utd znów udowodnił, że bardzo lubi remisy. Lyon zgodnie z oczekiwaniami powalczył i wygrał u siebie. Mecze ciekawe, zwłaszcza Man Utd vs Celta, czerwone kartki i emocje do końca. Nie spodziewałem się, że Celta tak powalczy.

Yield : -12,44 zł

L 122

lethias

Użytkownik
Po wczorajszym dniu na plus ruszamy dziś z mixem Ekstraklasy i Premier League.
Takie oto AKO przygotowałem na dziś.
Kupon nr 6
Zagłębie Lubin - Piast Gliwice
Podwójna szansa X/2 @1,60
Arka Gdynia - Górnik Łęczna
Wynik końcowy Górnik Łęczna @3,10
FC Everton - Watford FC
Wynik końcowy FC Everton @1,45
West Bromwich Albion - Chelsea Londyn
Wynik końcowy Chelsea Londyn @1,35
Kurs całkowity: 9,709
Stawka: 3 zł
Możliwa wygrana 29,13 zł
Analiza
Zagłębie - Piast
Zagłębie od dłuższego czasu ma problemy z tym aby wygrać. Nie mieli zwycięstwa w lidze już 8 spotkań pod rząd. Po serii 4 porażek teraz mają serię 3 remisów. Morale i wiara w siebie na pewno kiepskie w drużynie. Piast na wyjazdach też kiepsko sobie radzi. Ostatni raz wygrali na wyjeździe w marcu. Statystyki zatem sugerują nam remis. Ja jednak przechylam się w stronę Piasta, podbudowanego ostatnim zwycięstwem ze Śląskiem. Trener Wdowczyk to dobry specjalista i myślę, że wyciągnie Piasta ze strefy spadkowej. Obstawiam tutaj wygraną Piasta lecz nie bez walki dlatego asekuracyjnie mój typ to X2.
Arka - Górnik
Zdobywcy Pucharu Polski przemęczeni nie dali rady ostatnio Cracovii. Emocje opadły, drużyna odpoczęła parę dni i teraz u siebie będą chcieli zdobyć komplet punktów by uratować sytuację w lidze. Jednak po drugiej stronie Górnik Łęczna prowadzony przez doświadczonego trenera Smudę. Ogólnie od 8 spotkań tendencja zwyżkowa (3z-4r-2p). Ponad miesiąc temu wygrali z Arką również na wyjeździe 2:4. Myślę, że będzie podobnie i stawiam tu na typ 2.
Everton - Watford
Tutaj powinno być czyste zwycięstwo Evertonu. Mimo ostatnich 2 porażek nie sposób jest nie zauważyć, że u siebie z drużynami przeciętnymi Everton wygrywa. Ostatnia seria 8 zwycięstw na swoim boisku została przerwana dopiero przez Chelsea. Watford o nic już nie gra i mają 5 wyjazdowych porażek z rzędu. Myślę, że to będzie nudny, jednostronny mecz, 2-0 lub 3-0.
West Bromwich - Chelsea
Tu chyba też bez niespodzianki. Gospodarze 3 ostatnie spotkania u siebie to porażki. Chelsea rozpędzona poradzi sobie bez problemów. Czysta 2.

L 122

lethias

Użytkownik
Kupon nr 6

Zagłębie Lubin - Piast Gliwice
Podwójna szansa X/2 @1,60⛔

Arka Gdynia - Górnik Łęczna
Wynik końcowy Górnik Łęczna @3,10⛔

FC Everton - Watford FC
Wynik końcowy FC Everton @1,45✅

West Bromwich Albion - Chelsea Londyn
Wynik końcowy Chelsea Londyn @1,35✅

Kurs całkowity: 9,709
Możliwa wygrana 29,13 zł⛔

Niestety typy na Ekstraklasę nie poszły mi zbyt dobrze. Może jutro będzie lepiej. Liga angielska - faworyci nie zawiedli. Chelsea zapewniła sobie mistrza na 2 mecze przed końcem.

Po dzisiejszym dniu dopisujemy - 3zł do strat.

Yield: -15,44 zł

L 122

lethias

Użytkownik
Od dziś będę wklejał screena z postawionym zakładem. To znacznie przyspieszy mi podawanie typów.
Postanowiłem dziś zagrać systemem 3z4 tylko na ligę angielską i wyszedł taki oto kuponik za łączną stawkę 8 zł.
Kupon nr 7

Na głębszą analizę dziś trochę mało czasu.

Do góry Bottom