>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

LeonBets 150% bonus nawet do 150$ - tylko z Moneybookers

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
LeonBets 150% bonus nawet do 150$ - tylko z Moneybookers
Zarejestuj się w LeonBets już dziś i zrób depozyt z Moneybookers. Stawiaj zakłady i otrzymaj swój bonus za rejestrację powiększony o 150% nawet do 150$. Nie przegap tego, dołącz teraz! Kwota bonusu staje się dostępna do gry lub wypłaty gdy tylko zdobędziesz wystarczającą ilość punktów leon. Ilość punktów potrzebnych do uwolnienia bonusu jest wyliczana według formuły:

Wymagane leony = Wartość bonusu w USD * 25.
Jeśli dokonasz pierwszego depozytu na kwotę 100$, dostaniesz 150$ bonusu, a żeby go uwolnić będziesz musiał zdobyć 3750 leonów. Jeśli twoje konto jest w innej walucie niż USD, kwota bonusu jest przeliczana na USD i liczona według tej samej formuły.

Kwota bonusu i liczba wymaganych leonów do wypłaty bonusu jest dostępna w dziale &quot;Moje konto&quot;​
Kwota bonusu i wymagana ilość leonów jest wyliczana auutomatycznie podczas pierwszego depozytu.
Jak tylko osiągniesz wymaganą ilość leonów, bonus zasili Twoje konto główne i zostaniesz o tym powiadomiony e-mailem.
Zdobywanie punktów bonusowych​

Będziesz otrzymywał Punkty Bonusowe ( Leony ) za każdy zakład postawiony w LeonBets – niezależnie od tego, czy jest zwycięski czy przegrany – nie bierzemy pod uwagę tylko anulowanych zakładów. Punkty Bonusowe są naliczane podczas przeliczania zakładu.
Używamy do tego następującego wzoru:​

1. Zakład wygrany Otrzymujesz 1 leon za każdego 1$ wygranej ( wygrana = (wypłata z zakładu) – (stawka zakładu) )
2. Zakład przegrany Otrzymujesz 1 leon za każdy 1$ przegranej ( przegrana = stawka zakładu )
3. Zwrot ( po kursie 1.0 ) Nie otrzymujesz leonów.
Jeśli Twoje konto obsługuje inną walutę, punkty bonusowe będą przeliczane do Twojej waluty.
Przykład. Stawiasz zakład 50$ po kursie 2.5​

W wypadku wygranej:
Wygrana = $50*2.5 - $50 = $75. Otrzymujesz 75 leonów na swoje konto.
W wypadku przegranej:
Przegrana = $50. Otrzymujesz 50 leonów.
Leony są potrzebne aby odblokować bonus od pierwszego depozytu . Za leony można także można kupować nagrody. Lista nagród znajduje się w dziale „Bonusy i Promocje”.
www.LeonBets.pl

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Czy ktoś coś słyszał o tym buku, jakieś informacje o wypłacalności? Bardzo ciekawy bonus, wartoby skorzystać.
Dodatkowo spójrzcie na to:
&lt;table cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;Nagrody za leony – zbieraj punkty bonusowe i odbieraj nagrody! &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt; Leony będziesz otrzymywał za każdy zakład który postawisz w LeonBets – nie ważne od wyniku. (patrz &quot;Zdobywanie punktów bonusowych&quot;). Zbieraj leony i wymieniaj je na nagrody! Lista prezentów poniżej :

&lt;table cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;1&quot; border=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot; width=&quot;80&quot;&gt; Leony &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot; width=&quot;300&quot;&gt; Nagroda &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot;&gt; 10 000 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot;&gt; Aparat Cyfrowy &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot;&gt; 20 000 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot;&gt; Kamera Cyfrowa &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot;&gt; 50 000 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot;&gt; Nowoczesny Laptop &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot;&gt; 100 000 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot;&gt; 32&quot; Telewizor LCD &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;row2&quot;&gt; 100 000 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;row1&quot;&gt; iPhone 3GS &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; Twój aktualny stan leonów możesz sprawdzić w zakładce &#39;Moje Konto &#39;(patrz fig. 1). Aby wymienić leony na nagrodę, wystarczy ze wyślesz do nas e-mail zawierający twój login oraz wybraną nagrodę.
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
&lt;table cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot; border=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Ciekawy bonus ? To chyba musisz jeszcze raz to przeczytac :razz:
Bardzo slaby buk .Czesto zmieniaja kursy w momencie gdy chce sie cos postawic

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Ciekawy bonus ? To chyba musisz jeszcze raz to przeczytac :razz:
Bardzo slaby buk .Czesto zmieniaja kursy w momencie gdy chce sie cos postawic
Bonus ciekawy mi się wydawał patrząc na kwotę bonusu, ale ten obrót rzeczywiście duży jest.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
specjalnie tak zrobili, aby ich buk nie był jak przykładowo digibet - dobry bonus, obrót w godzinę i out.
Bonus beznadziejny, jeśli ktoś to obróci (25 x 150) i wyjdzie na swoje to graty, lecz dla mnie jak Mark już zauważył jest to kompletnie bezsensu. A to dlatego, że to nie jest buk na długie tygodnie.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
A możecie mi napisac jaki termin do obrotu //. czy raczej bezterminowy, nie mogę znaleźć info , please.
PS: mi się nie spieszy, dawno temu rejestrowałem , ale bez wpłat i grania, może mi przyznają bonus będziemy się bawic do maja przyszłego roku, chyba żed srodki wcześniej przegram

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Nie ma terminu do obrotu, jedyny warunek to skończenie obrotem leonpunktami
1 LEOś za przegranego postawionego dolara, lub 1 dolara wygranego netto.
Czy wie ktoś do jakiego bukmachera LeonBets ma porównywalne kursy?

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Wypłaciłem pieniądze z LEO. Trwało to parę godzin po uprzedniej weryfikacji. Musiałem wysłać im zdjęcie, jak trzymam dowód, to jakiś nonsens. Z racji limitu już 100 zł na jakikolwiek kupon kończę z nimi współpracę.

L 5

lampardd

Użytkownik
Czy w dalszym ciągu di weryfikacji jest wymagane zdjęcie, jak trzyma się dowód??
Czy można wybrać PLN jako walutę ???

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom