>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Legalność zakładów przez internet.

D 0

dreamer1x6xx

Użytkownik
Witam mam 18 lat, już trochę czytałem o bukmacherce, uczyłem się samej teorii, chciałbym wiedzieć, czy legalne są zakłady przez internet z firmami innymi niż te z Polski (z podatkiem 12%). Jeśli nie, to czy ktoś z Was miał problemy ze skarbówką, gdzie najlepiej założyć konto do wpłat i wypłat oraz czy jeśli będę grał na stronach zagranicznych, a zaś zechcę grać w zakładzie Fortuna, to mogę mieć problemy:p? Czekam na odpowiedzi.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nie jest legalne ale nic ci nie zrobią. Możesz grać również w fortunie.
Założyć konto możesz wszędzie, a jeśli nie chcesz mieć problemów z wypłatami to po prostu nie dawaj im okazji do tego (1konto, w pełni zweryfikowane, dane w banku i na koncie te same się zgadzają)

D 0

dreamer1x6xx

Użytkownik
Nie jest legalne ale nic ci nie zrobią. Możesz grać również w fortunie.
Założyć konto możesz wszędzie, a jeśli nie chcesz mieć problemów z wypłatami to po prostu nie dawaj im okazji do tego (1konto, w pełni zweryfikowane, dane w banku i na koncie te same się zgadzają)
A słyszałem, że najlepiej chyba założyć sobie konto na moneybookers, a zaś dopiero przelewać pieniądze na konto bankowe, czy jednak jeśli nawet będę miał konto w polskim banku to nic nie zrobią i jaką stronę z zakładami polecacie na początek?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
A słyszałem, że najlepiej chyba założyć sobie konto na Moneybookers, a zaś dopiero przelewać pieniądze na konto bankowe,
Możesz i tak. Z tym, że jak będziesz przelewał od buka na MB, z MB na konto to kilka dni dłużej cała operacja będzie trwać no i MB pobiera 7zł prowizji od każdej wypłaty na konto bankowe. Nie duzo ale to tak w gwoli ścisłości ;)
jaką stronę z zakładami polecacie na początek?
http://forum.bukmacherskie.com/f57/bukmacher-na-poczatek-dla-poczatkujacego-jaki-wybrac-74490.html
http://forum.bukmacherskie.com/f57/najlepszy-bukmacher-internetowy-41313.html
wybierz coś dla siebie. NA forum dodatkowo każdy bukmacher ma &quot;swój kącik&quot; jak już jakiegoś sobie znajdziesz to możesz doczytać wszystkie szczegóły tj wpłat/wypłat/bonusów etc.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Witam mam 18 lat, już trochę czytałem o bukmacherce, uczyłem się samej teorii, chciałbym wiedzieć, czy legalne są zakłady przez internet z firmami innymi niż te z Polski (z podatkiem 12%). Jeśli nie, to czy ktoś z Was miał problemy ze skarbówką, gdzie najlepiej założyć konto do wpłat i wypłat oraz czy jeśli będę grał na stronach zagranicznych, a zaś zechcę grać w zakładzie Fortuna, to mogę mieć problemy:p? Czekam na odpowiedzi.
Sytuacja prawna jest skomplikowana. Wg prawa polskiego zakłady przez internet z firmami niezarejestrowanymi w Polsce są nielegalne, natomiast prawo europejskie, które w kraju należącym do Unii Europejskiej ma wyższy priorytet nie zakazuje zakładów online. Być może z tego powodu przypadki w których władze państwowe wszczynały działania wobec graczy są mikroskopijne.
Najlepiej mieć konto Moneybookers i poprzez to konto przesyłać kasę do i od bukmachera.

D 0

dreamer1x6xx

Użytkownik
Sytuacja prawna jest skomplikowana. Wg prawa polskiego zakłady przez internet z firmami niezarejestrowanymi w Polsce są nielegalne, natomiast prawo europejskie, które w kraju należącym do Unii Europejskiej ma wyższy priorytet nie zakazuje zakładów online. Być może z tego powodu przypadki w których władze państwowe wszczynały działania wobec graczy są mikroskopijne.
Najlepiej mieć konto Moneybookers i poprzez to konto przesyłać kasę do i od bukmachera.
Ale zaś już będę mógł bezpiecznie przelać sobie pieniądze z Moneybookers do mojego konta w banku, bo za kartę wiem, że rocznie jest pobierana opłata 10€, a ja raczej będę obstawiał za małe kwoty. I w tym przypadku jaką prowizję pobierają za przesłanie pieniędzy do konta bankowego?

D 0

dreamer1x6xx

Użytkownik
Ja osobiście netellera nie używam,ale tam dopiero podobno są wysokie opłaty.
No nic to założę te konto w Skrill i wyrobię tą kartę, bo zaś przesyłanie kasy z Skrill na konto bankowe, będzie trwało pewnie kilka dni i te 2€ za każdy przelew to i tak w ciągu roku mnie więcej wyjdzie niż 10€.
Tylko nie wiem czy czekać na wyrobienie nowego dowodu, bo dopiero od dwóch tygodni mam 18 i teraz mam jeszcze tymczasowy ważny do 25.04.13r.:p

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Tylko pamiętaj,że za wypłatę z bankomatu płacisz tyle samo ile za wysłanie kasy do banku.A wszelkie rejestracje zacznij lepiej z nowym dowodem.

D 0

dreamer1x6xx

Użytkownik
Tylko pamiętaj,że za wypłatę z bankomatu płacisz tyle samo ile za wysłanie kasy do banku.A wszelkie rejestracje zacznij lepiej z nowym dowodem.
No tak, ale jak będę miał już tą kartę to będę mógł płacić przez allegro i w sklepach, a wtedy opłata nie jest pobierana prawda? (upewnijcie mnie jeszcze):p

Do góry Bottom