Castellana - Vibo Valentia
Bardziej bym poszedł tutaj w stronę gości, ale myślę że bezpieczniej będzie pójść w over pkt bo na 3 setach to się nie skończy. Widzę tutaj wynik 1:3. Castellana tylko w jednym meczu u siebie - z Perugią - nie ugrała seta i polegli do zera. Valentia natomiast na wyjeździe tylko z Milanem i Trentino przegrali 3:0. Zapowiada się dość wyrównane i minimum 4 setowe spotkanie.
Over 168,5 @ 1.40
Verona - Monza
Tutaj też widzę dość wyrównane potkanie ze wskazaniem na gospodarzy, ale nie zdziwiłoby mnie zwycięstwo gości 2:3. Obie ekipy sąsiaduje ze sobą w tabeli i potrafiły już w tym sezonie napsuć krwi faworytom z top 4. Obie ekipy są o zbliżonym potencjale ale kurs na gospodarzy jest wg mnie zbyt niski by ryzykować. Jak dla mnie to każdy wynik jest tu możliwy ale na na pewno minimum 4 sety. Monza o dziwo to druga siła jak na razie w meczach wyjazdowych z bilansem 6:1, więc myślę że i tym razem tanio skóry nie sprzedadzą. Linia którą proponuje jest dośc niska i może zostać pokryta nawet w 3 setach.
Over 147,5 @ 1.40
Latina - Perugia
Goście to główny faworyt do tytułu i innego wyniku jak ich zwycięstwo za 3 pkt tutaj nie widzę. Przewodzą jak dotąd w tabeli i stracili ledwie 10 setów, tylko 4 na wyjeździe, w tym 3 w przegranym meczu z Padwą. Kolejnej wpadki nie spodziewam się.
Perugia -1,5 @ 1.22
AKO: 2.39 Unibet