>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull - brak możliwości wypłaty

W 0

werix8

Użytkownik
Hej, mam problem z tym bukmacherem. Wpłaciłam wczoraj 100 zł, dostałam 20 zł bonusu, zagrałam za całość dokonując tym samym wymaganego obrotu, wygrałam, a teraz nie mogę w ogóle wypłacić środków.
Przy próbie wypłaty dostaje komunikat: "Coś poszło nie tak. Skontaktuj się z pomocą techniczną"
Skontaktowałam się, a oni zasłaniają się punktem regulaminu §4. Pkt 8. "Spółka może określić indywidualny limit wpłat lub wypłat dla danego Uczestnika."
Nie mogę teraz nawet wypłacić ani wpłaconego depozytu, ani nawet złotówki, nie wspominając już o wygranej. Dodam, że nie zarobiałam tam nigdy żadnych kokosów.
Dla mnie to jest chyba jakieś pogwałcenie praw, mogę sobie tak bez przyczyny każdemu zainkasować jego środki? Ktoś wpłaci kilka tysięcy i nagle limit na koncie i nie wypłacisz ani złotówki? Niby legalny bukmacher, a takie rzeczy może robić?
Był ktoś w podobnej sytuacji? Kontakt na razie z nimi jest bezskuteczny (na screenach ich odpowiedzi)
Zrzut ekranu 2025-03-16 161058.png

Zrzut ekranu 2025-03-16 161115.png

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Napisz im że punkty ich regulaminu muszą być zgodne z polskim prawem, a w Twojej ocenie tak nie jest więc opiszesz swoją sprawę w liście do Ministerstwa Finansów, na wszelkich forach bukmacherskich a także zgłosisz sprawę do uokik. Jedyna w mojej opinii forma to właśnie takie 'straszenie' bukmachera takimi organizacjami.
A do uokik możesz spokojnie napisać, w każdym mieście wojewódzkim istnieje miejscowy uokik. Do MF też możesz napisać, to nic nie kosztuje. Kwota na którą chcą cie naciągnąć jest jak widać nieduża, jednak myślę że warto napisać do tych organizacji kilka zdań.
Możesz także na ich profilu facebookowym co nieco napisać.

W 0

werix8

Użytkownik
Napisz im że punkty ich regulaminu muszą być zgodne z polskim prawem, a w Twojej ocenie tak nie jest więc opiszesz swoją sprawę w liście do Ministerstwa Finansów, na wszelkich forach bukmacherskich a także zgłosisz sprawę do uokik. Jedyna w mojej opinii forma to właśnie takie 'straszenie' bukmachera takimi organizacjami.
A do uokik możesz spokojnie napisać, w każdym mieście wojewódzkim istnieje miejscowy uokik. Do MF też możesz napisać, to nic nie kosztuje. Kwota na którą chcą cie naciągnąć jest jak widać nieduża, jednak myślę że warto napisać do tych organizacji kilka zdań.
Możesz także na ich profilu facebookowym co nieco napisać.

Już troszkę właśnie ich postraszyłam między innymi tym o czym piszesz, ale chyba jeszcze raz na spokojnie ułożę e-maiala w bardziej elekwotny sposób. No kwota nie jest duża, ale wkurzyła mnie mega ta sytuacja, bo wpłacam na bukmachera po to żeby coś zarobić, a nie żeby mnie w taki sposób buk okradał.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Już troszkę właśnie ich postraszyłam między innymi tym o czym piszesz, ale chyba jeszcze raz na spokojnie ułożę e-maiala w bardziej elekwotny sposób. No kwota nie jest duża, ale wkurzyła mnie mega ta sytuacja, bo wpłacam na bukmachera po to żeby coś zarobić, a nie żeby mnie w taki sposób buk okradał.