blazejow666
Forum VIP
Lazio – Cagliari
1,60 - 3,30 - 6,25 - 1,09 - 2,18
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Lazio)
-6 zwycięstwa
-3 remisy
-0 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 19/9
Pozycja w lidze - 9
Mecze wyjazdowe…. (Cagliari)
-0 zwycięstw
-1 remis
-9 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 9/25
Pozycja w lidze - 17
Myślę, że jest to najciekawszy mecz 21 kolejki. Sytuacja ta jest spowodowana tym, że wśród gospodarzy panuje istny szpital (kontuzjowani: Piccolo, Firmani, Cesar, Behrami oraz Belleri, zawieszony jest Manfredini), dodatkowo forma rzymian w ostatnich meczach nie imponuje. Odmienna sytuacja panuje w obozie „Sardyńczyków „ którzy ostatnio zanotowali wzrost formy zdobywając 6pkt co ratuje ich przed miejscem spadkowym. Eksperci wskazują na remis lub zwycięstwo Cagliari, ja ten mecz najzwyczajniej odpuszczam, ewentualnie proponuje grać na x! Dodam jeszcze, że kursy na obie ekipy nie odzwierciedlają obecnej sytuacji, myślę, że jest to zagrywka wrednych buków!
Mój typ: no bet
Typy ekspertów: 2 (x)
Under/over: no bet
1,60 - 3,30 - 6,25 - 1,09 - 2,18
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Lazio)
-6 zwycięstwa
-3 remisy
-0 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 19/9
Pozycja w lidze - 9
Mecze wyjazdowe…. (Cagliari)
-0 zwycięstw
-1 remis
-9 porażek
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 9/25
Pozycja w lidze - 17
Myślę, że jest to najciekawszy mecz 21 kolejki. Sytuacja ta jest spowodowana tym, że wśród gospodarzy panuje istny szpital (kontuzjowani: Piccolo, Firmani, Cesar, Behrami oraz Belleri, zawieszony jest Manfredini), dodatkowo forma rzymian w ostatnich meczach nie imponuje. Odmienna sytuacja panuje w obozie „Sardyńczyków „ którzy ostatnio zanotowali wzrost formy zdobywając 6pkt co ratuje ich przed miejscem spadkowym. Eksperci wskazują na remis lub zwycięstwo Cagliari, ja ten mecz najzwyczajniej odpuszczam, ewentualnie proponuje grać na x! Dodam jeszcze, że kursy na obie ekipy nie odzwierciedlają obecnej sytuacji, myślę, że jest to zagrywka wrednych buków!
Mój typ: no bet
Typy ekspertów: 2 (x)
Under/over: no bet