>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Lazio (1 - 1) Cagliari 21.01.06r

blazejow666 0

blazejow666

Forum VIP
Lazio – Cagliari
1,60 - 3,30 - 6,25 - 1,09 - 2,18
(bet-at-home)

Mecze u siebie…. (Lazio)
-6 zwycięstwa
-3 remisy
-0 porażek

Bramki strzelone/stracone u siebie 19/9
Pozycja w lidze - 9

Mecze wyjazdowe…. (Cagliari)
-0 zwycięstw
-1 remis
-9 porażek

Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 9/25
Pozycja w lidze - 17

Myślę, że jest to najciekawszy mecz 21 kolejki. Sytuacja ta jest spowodowana tym, że wśród gospodarzy panuje istny szpital (kontuzjowani: Piccolo, Firmani, Cesar, Behrami oraz Belleri, zawieszony jest Manfredini), dodatkowo forma rzymian w ostatnich meczach nie imponuje. Odmienna sytuacja panuje w obozie „Sardyńczyków „ którzy ostatnio zanotowali wzrost formy zdobywając 6pkt co ratuje ich przed miejscem spadkowym. Eksperci wskazują na remis lub zwycięstwo Cagliari, ja ten mecz najzwyczajniej odpuszczam, ewentualnie proponuje grać na x! Dodam jeszcze, że kursy na obie ekipy nie odzwierciedlają obecnej sytuacji, myślę, że jest to zagrywka wrednych buków!

Mój typ: no bet
Typy ekspertów: 2 (x)
Under/over: no bet

deeep 0

deeep

Użytkownik
czy ktos widzial tren mecz ?? kurde no masakra najpierw gol dla lazio (calkowicie zasluzony ) pozniej pod koniec pierwszej polowy czerwona kartka dla S. Siviglia (no myslae ze zasluzona bo jednak kopnol tego ciulika co go zfaulowal ) .. druga polowa tez byla pod dyktando lazio chociasaz goscie juz pracowali na bramke ( mieli przewage jednego zawodnika ) no i w 69 M. Gobbi strzela gola na 1-1 (no nic mozna sie wkurzyc ale mysle sobie zostalo 30 min moze lazio cos zdziala ) no i zdzialala zaraz po golu M. Gobbi byl;a ladna akcja lazio po ktorej z glowki ktorys z napastnikow skierowal pilka do bramki gol zdoibyty prawidlowo lecz sedzia nie uznaje ( chyba tylko on wie czemu tak zrobil) ale to nic 79 min popelnia jeszcze wieksza glupote i wywala z boiska F. Liverani za nieudana przewrotke .......... takich sedziow nie powinno byc wogole powinni tracic prace i wejscie na stadion czescic ????

Do góry Bottom