voic3d
Użytkownik
Lay Set Betting na przełamanie serii
Podpalony tematem zbanowanego kolegi RyanWolf Lay Correct Score na przełamanie serii spróbuję przygotować test na inną popularną do obstawiania dyscyplinę - tenis ziemny.
Założenia:
1. Skupiam się na jedynie wynikach 2:1 oraz 1:2 (jest to wynik mniej prawdopodobny niż 2:0 oraz 0:2).
(wyniki wielkoszlemowe grane do 3 setów całkowicie pomijam)
2. Szukamy tenisistę/tenisistkę, który(a) ostatnie TRZY (czytaj poniżej * ) mecze wygrał(a) (bądź przegrał(a)) w trzech setach.
* sposób gry jest w ramach testu dlatego jeszcze nie wiem czy skupię się na doborze meczy po DWÓCH czy też po TRZECH, a może nawet CZTERECH seriach trzysetowych zwycięstw/porażek.
3. Typ, który nas interesuje to LAY 2:1 bądź 1:2 w sekcji Set Betting.
4. Na razie nawierzchni nie biorę pod uwagę, ale to jest do przemyślenia.
5. Zdaję sobie sprawę, że nie wygram 90% spotkań, a tym bardziej 100% ale zobowiązanie na tego typu mecze nie są duże więc może się to opłacić.
No to lecimy:
# 001 Copil M. - Marchenko I. seria 2x 2:1 1:2
Troszkę fartownie, ale pierwsze koty za płoty.
przy stanie 1-1 kupiłem jeszcze raz lay 2:1
# 002 Berankis R. - Lacko L. seria 2x 1:2 2:0
Tutaj nie ma jeszcze kursów albo są nie do przyjęcia
Olivo R. - Lindell Ch. seria 2x 2:1
Basilashvili N. - Jankovits Y. seria 2x 1:2 - odpuszczam, za duże zobowiązanie
Sousa J. - Lokoli L. seria 2x 1:2
Rozliczenie
Lekkie przekłamanie w ilości typów, bo nie wiem jak zrobić by nie sumowało powtórzonych wartości.
Podpalony tematem zbanowanego kolegi RyanWolf Lay Correct Score na przełamanie serii spróbuję przygotować test na inną popularną do obstawiania dyscyplinę - tenis ziemny.
Założenia:
1. Skupiam się na jedynie wynikach 2:1 oraz 1:2 (jest to wynik mniej prawdopodobny niż 2:0 oraz 0:2).
(wyniki wielkoszlemowe grane do 3 setów całkowicie pomijam)
2. Szukamy tenisistę/tenisistkę, który(a) ostatnie TRZY (czytaj poniżej * ) mecze wygrał(a) (bądź przegrał(a)) w trzech setach.
* sposób gry jest w ramach testu dlatego jeszcze nie wiem czy skupię się na doborze meczy po DWÓCH czy też po TRZECH, a może nawet CZTERECH seriach trzysetowych zwycięstw/porażek.
3. Typ, który nas interesuje to LAY 2:1 bądź 1:2 w sekcji Set Betting.
4. Na razie nawierzchni nie biorę pod uwagę, ale to jest do przemyślenia.
5. Zdaję sobie sprawę, że nie wygram 90% spotkań, a tym bardziej 100% ale zobowiązanie na tego typu mecze nie są duże więc może się to opłacić.
No to lecimy:
# 001 Copil M. - Marchenko I. seria 2x 2:1 1:2
Troszkę fartownie, ale pierwsze koty za płoty.
przy stanie 1-1 kupiłem jeszcze raz lay 2:1
# 002 Berankis R. - Lacko L. seria 2x 1:2 2:0
Tutaj nie ma jeszcze kursów albo są nie do przyjęcia
Olivo R. - Lindell Ch. seria 2x 2:1
Basilashvili N. - Jankovits Y. seria 2x 1:2 - odpuszczam, za duże zobowiązanie
Sousa J. - Lokoli L. seria 2x 1:2
Rozliczenie
Lekkie przekłamanie w ilości typów, bo nie wiem jak zrobić by nie sumowało powtórzonych wartości.