>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lay Set Betting na przełamanie serii (2:1 / 1:2)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Lay Set Betting na przełamanie serii
Podpalony tematem zbanowanego kolegi RyanWolf Lay Correct Score na przełamanie serii spróbuję przygotować test na inną popularną do obstawiania dyscyplinę - tenis ziemny.
Założenia:
1. Skupiam się na jedynie wynikach 2:1 oraz 1:2 (jest to wynik mniej prawdopodobny niż 2:0 oraz 0:2).
(wyniki wielkoszlemowe grane do 3 setów całkowicie pomijam)
2. Szukamy tenisistę/tenisistkę, który(a) ostatnie TRZY (czytaj poniżej * ) mecze wygrał(a) (bądź przegrał(a)) w trzech setach.
* sposób gry jest w ramach testu dlatego jeszcze nie wiem czy skupię się na doborze meczy po DWÓCH czy też po TRZECH, a może nawet CZTERECH seriach trzysetowych zwycięstw/porażek.
3. Typ, który nas interesuje to LAY 2:1 bądź 1:2 w sekcji Set Betting.
4. Na razie nawierzchni nie biorę pod uwagę, ale to jest do przemyślenia.
5. Zdaję sobie sprawę, że nie wygram 90% spotkań, a tym bardziej 100% ale zobowiązanie na tego typu mecze nie są duże więc może się to opłacić.
No to lecimy:
# 001 Copil M. - Marchenko I. seria 2x 2:1 ✅ 1:2

Troszkę fartownie, ale pierwsze koty za płoty.
przy stanie 1-1 kupiłem jeszcze raz lay 2:1

# 002 Berankis R. - Lacko L. seria 2x 1:2 ✅ 2:0

Tutaj nie ma jeszcze kursów albo są nie do przyjęcia
Olivo R. - Lindell Ch. seria 2x 2:1
Basilashvili N. - Jankovits Y.
seria 2x 1:2 - odpuszczam, za duże zobowiązanie
Sousa J. - Lokoli L. seria 2x 1:2

Rozliczenie
Lekkie przekłamanie w ilości typów, bo nie wiem jak zrobić by nie sumowało powtórzonych wartości.

G 21

gilik7

Użytkownik
Ciekawy pomysł i od razu jedna uwaga - Lacko nie ma serii 2x 1:2 przecież. Trzy ostatnie dwusetowe mecze przegrał 0:2.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Ciekawy pomysł i od razu jedna uwaga - Lacko nie ma serii 2x 1:2 przecież. Trzy ostatnie dwusetowe mecze przegrał 0:2.
Dziękuję za uwagę ale chodzi o to, że Berankis przegrał 2x 2:1 więc nie przegra z Lacko 2:1 czyli LAY Lacko 2:1

G 21

gilik7

Użytkownik
Faktycznie, racja.
Jakie kursy zamierzasz łapać w tej grze? Mając na razie kurs powyżej 5 na sześć meczów musisz trafić pięć żeby wyjść na plus, więc dosyć dużą skutecznością musisz się popisywać.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Myślę, że max 6-7 będę brał, ale jeszcze zobaczę jak to wygląda w czasie meczu (jak się kursy ustawiają)
Ogólnie liczę tutaj na przewagę meczów dwusetowych nad trzysetowymi.
Wszystko w głębokiej fazie testów, bez jakiejś głębszej analizy i oglądu sytuacji.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Tzn tam jest wpisane jaka była seria ostatnio (przeciwko czemu gram). Zaraz dopisze wyniki po meczu.

Do góry Bottom