>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Lay na duże kursy (np.50)

U 0

uploadpolak

Użytkownik
Witam,

Chciałem się zapytać czy ktoś grał Lay&#39;e na kursy typu 50?

Moim zdaniem jest to granie tak jakbyś ty był bukmacherem. Masz duży kapitał. Stawiasz sobie Lay po kursie 100, chcemy wygrać np 5j więc musimy miec to 500j ... tak tak wiem, nie warto ryzykować takiej kasy dla 5j ale według mnie może się to okazać korzystne. Zagram to na sucho ale prosze takze o opinie.

cock 756

cock

Użytkownik
Moim zdaniem jest to granie tak jakbyś ty był bukmacherem.
Nie. To jakbyś zakladał się na kursach niższych niż 1,10.
Stawiasz sobie Lay po kursie 100, chcemy wygrać np 5j więc musimy miec to 500j ... tak tak wiem, nie warto ryzykować takiej kasy dla 5j ale według mnie może się to okazać korzystne.
Nie ulegaj magii słowa lay, tylko zrozum sens laya. Naprawdę postawisz powiedzmy 500zł dla ewentualnych 5zł???
Zagram to na sucho ale prosze takze o opinie.
Słusznie, zagraj na sucho. A opinię już masz. ;)

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Witam,
Chciałem się zapytać czy ktoś grał Lay&#39;e na kursy typu 50?
Moim zdaniem jest to granie tak jakbyś ty był bukmacherem. Masz duży kapitał. Stawiasz sobie Lay po kursie 100, chcemy wygrać np 5j więc musimy miec to 500j ... tak tak wiem, nie warto ryzykować takiej kasy dla 5j ale według mnie może się to okazać korzystne. Zagram to na sucho ale prosze takze o opinie.
Tu masz ciekawy temat, coś podobnego tam było, zobacz, może coś ciekawego znajdziesz:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-lay-na-multi-zaklad-na-betfair-48770.html

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Jak wiemy ruszyła ruletka w tenisa.
1) Betfair oferuje zdarzenie: Set 6-0? yes/no @ około 1.05.
2) Bet365 oferuje zdarzenie: Powyżej 6.5 gema @ też coś koło 1.05 (tylko zakłady live, ale za to można ako robić)
Zagrać to &quot;15&quot; (jak złapiemy lepszy kurs to nawet w mniej niż 15 powinno się udać)
Edit.
Po dzisiejszym meczu Monfilisa już mi się tego sposobu gry odechciało ????

Do góry Bottom