>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Lay draw + cs 0:0

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Witam przed chwilą opisałem sposób gry na innym forum i postanowiłem się z wami nim podzielić gdyż takiego tu jeszcze nie widziałem.
Buk do tej gry to betfair.

Gramy przed meczem back za 1e wynik 0:0 czym kurs więkeszy tym lepszy i kupujemy lay draw w wyrównanym meczu po to by bez różnicy kto strzeli gola kurs poszedł w górę.

I teraz tak zazwyczaj jest tak że kurs na 0:0 do połowy z 20 potrafi spaść do 5-6 a z lay draw z 4 do 2 zazwyczaj
A jak gol pada to kurs z 4 leci do 5-6 no i mamy dwa scenariusze.

Mecz colon-boca junior
kurs lay draw 3,3
kurs 0:0 9,8
kupujemy lay draw za 3e zob 6,90
kupujemy back 0:0 za 1e ew 9,80

I najlepiej moim zdaniem granie jest takie że albo pada gol szybki odsprzedajemy lay draw i mamy albo zysk albo symboliczną stratę ale raczej powinien być green na 1e albo i na 1,50 nie ma gola przez długi okres czasu np do 70-80minuty to już lay draw kurs w granicach 1,2-1,4 a back 0:0 co daje pięknego greena strata z lay draw rzędu 70-80% ale zysk będzie i tak większy.

Co o tym myślicie?

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Widzę że nie ma zainteresowania, więc może jakiś teścik.
Mecz Anglia Islandia U21
Kurs cs 0:0 21 stawka 4E EW 80E
Kurs lay draw 5,5 stawka 10E zob. 45E
Mecz Oldhalm Tranmere
kurs cs 0:0 9,6 stawka 6E EW 51E
kurs lay draw 3,5 stawka 10E zob 25E

win1988 164

win1988

Użytkownik
Jeszcze się nie spotkałem, aby przy Lay Draw 3.55-4.00 po strzale bramki w pierwszej połowie kurs leciał do 6. Wczoraj w podanym przez Ciebie spotkaniu Boca bramka padła koło 60 minuty, i można było kupić Back za 5.00. Nie wiem, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu, ale wydaje mi się, że ładny zysk będzie tylko wtedy kiedy przez dłuższy czas będzie się utrzymywał bezbramkowy remis.
Weźmy przykład na podstawie stawek podanych przez Ciebie w spotkaniu Oldham. Jeżeli pada bramka w pierwszej połowie tracimy 6 euro z zakładu cs 0-0. Kursy maksymalnie podskoczą do 5.00 (możemy czekać aż wzrośnie, ale chyba minimalizujemy ryzyko przed ewentualnym wyrównaniem i szybko odsprzedajemy) co w tym przypadku da nam zysk rzędu 2.85 e. Czyli będziemy nieco ponad -3 euro jeżeli padnie bramka w pierwszej połowie (czy też w 60 minucie jak spotkaniu w Boca).
Jeżeli 0-0 utrzymuje się dłużej to faktycznie można zrobić green booka, ale czy o to w tym chodzi ? Jeżeli coś pokręciłem to proszę o wyprowadzenie z błędu. Pozdrawiam.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Nie chcę się kłócić ale masz sporo racji, lecz i w tym systemie jest ważne stawkowanie co do kursów dlatego robię testy by zobaczyć wszystko jak reagują kursy na co lepiej nastawić większy zysk itp.
Teoretycznie mógłbym zagrać lay draw za 20 wtedy po golu na pewno pokryła by mi się strata i to już bez wątpienia co takie stawkowanie też będzie testowane.
Więc przetestuje trochę opcji stawkowania i pomyśle jeszcze nad tym jak by tu się można ratować

win1988 164

win1988

Użytkownik
Tu jest właśnie szkopuł. Grając LD za 20 zobowiązanie już troszkę wynosi. Owszem, na plus będziemy, ale w przypadku remisu 0-0 znowu jest minus. Mimo to życzę udanego testowania. Może uda się znaleźć odpowiednie stawki ; ) Pozdro.

A 52

androlo

Użytkownik
witam
wg mnie ten sposob gry bazuje na remisie 0-0
im dluzej sie utrzymuje tym wiecej zarabiamy na green booku ale remis 0-0 wystepuje dosc rzadko

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Widzę że nie ma zainteresowania, więc może jakiś teścik.
Gool 12min 1:0 odsprzedane w 17 za kurs 9,4 zysk 0,14e
Mecz Anglia Islandia U21
Kurs cs 0:0 21 stawka 4E EW 80E
Kurs lay draw 5,5 stawka 10E zob. 45E
Mecz Oldhalm Tranmere
kurs cs 0:0 9,6 stawka 6E EW 51E
kurs lay draw 3,5 stawka 10E zob 25E

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
To teraz szybko podsumuje dwa mecze.
W 1szym Anglicy strzelili szybkiego gola 12min cod daje greena na poziomie 14c wliczając starte z wyniku 0:0,
czekając dalej gdy padła bramka na 1:1 kurs na lay wynosi w tym momencie 2.0 po golu na 1:2 62min kurs na 1:2 wynosi 3.5 dalej lipa a podnosi się znacznie dopiero w 80min, dlatego najlepsze wyjście to odsprzedanie odrazu.
W 2gim meczu wynik 0:0 co daje czysty zysk 25e, jak byśmy chcieli sprzedawać w połowie mamy zysk 4e.
Jutro kolejne mecze.

G 30

gareth

Użytkownik
Do correct score postaraj się dobrać coś na Total goals lub jakiś overek. Nie idz na remis. To mówię z doświadczenia. Napisać większość to grzech ale bardzo wielu graczy, których spotkasz na tych rynkach (total i over) wspierają się o 0-0. Omijaj remis z powodu kartek, rogów no i faworyt w domu też może stracić gola.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Aktualnie testuje opcje gry że po 1 bramce w 1 połowie kupuje lay over 2,5 kurs w granicach 1,3-1,5 i odsprzedaje w połowie.
Jak pada druga bramka to odsprzedaje to ze stratą i kupuje lay over 3,5 i czekam do 55min i mam zyks, a jak padnie kolejna to tak w kółko.

A 498

addam44

Użytkownik
Witam przed chwilą opisałem sposób gry na innym forum i postanowiłem się z wami nim podzielić gdyż takiego tu jeszcze nie widziałem.

Buk do tej gry to betfair.

Gramy przed meczem back za 1e wynik 0:0 czym kurs więkeszy tym lepszy i kupujemy lay draw w wyrównanym meczu po to by bez różnicy kto strzeli gola kurs poszedł w górę.

I teraz tak zazwyczaj jest tak że kurs na 0:0 do połowy z 20 potrafi spaść do 5-6 a z lay draw z 4 do 2 zazwyczaj
A jak gol pada to kurs z 4 leci do 5-6 no i mamy dwa scenariusze.

Mecz colon-boca junior
kurs lay draw 3,3
kurs 0:0 9,8
kupujemy lay draw za 3e zob 6,90
kupujemy back 0:0 za 1e ew 9,80

I najlepiej moim zdaniem granie jest takie że albo pada gol szybki odsprzedajemy lay draw i mamy albo zysk albo symboliczną stratę ale raczej powinien być green na 1e albo i na 1,50 nie ma gola przez długi okres czasu np do 70-80minuty to już lay draw kurs w granicach 1,2-1,4 a back 0:0 co daje pięknego greena strata z lay draw rzędu 70-80% ale zysk będzie i tak większy.

Co o tym myślicie?
Kiedys tak gralem i nawet teraz gram.Ale by ten system sie sprawdzal to kurs na 0;0 musi byc ponad 15 a na remis ponizej 3.50.Do tego kursy na 1 i 2 nie roznil sie wiecej niz 0.50.Przy wyzszej rozpietosci gdy bramke strzeli underdog kurs na remis zmieni sie nie znacznie i...w plecy.Wszystkie te warunki spelnia na BF ledwie kilkanascie spotkan w tygodniu tak ze nie poszalejemy.:-|

A 498

addam44

Użytkownik
Aktualnie testuje opcje gry że po 1 bramce w 1 połowie kupuje lay over 2,5 kurs w granicach 1,3-1,5 i odsprzedaje w połowie.
Jak pada druga bramka to odsprzedaje to ze stratą i kupuje lay over 3,5 i czekam do 55min i mam zyks, a jak padnie kolejna to tak w kółko.
Ten system gry testowal na forum konkurencyjnym jeden trader i szybko zrezygnowal.

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Witam strategia stara jak świat :]. Chłopaki z forum o tradingu zjedli na niej zęby i w dłuższym okresie czasu daje ⛔. Ta pierwsza l lay 1 gol wydaje się lepsza tylko potestować trzeba.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Witam strategia stara jak świat :]. Chłopaki z forum o tradingu zjedli na niej zęby i w dłuższym okresie czasu daje ⛔. Ta pierwsza l lay 1 gol wydaje się lepsza tylko potestować trzeba.
Napisane że z innego forum.
Pisze dlatego że mało tu tematów o tradingu.

Do góry Bottom