>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Laptop ;)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Witam w niedlugiej przyszlosci planuje wyjazd za granicy juz na pewno posadke - po ojcu ,lecz mam jeden problem.. musial bym kupic sobie jakiegos laptopa i niestety tutaj w polsce a nie za zagranica..C hodzi mi o takiego laptopa w ktorym wystraczyblo by aby mozna bylo pisac pracy itp . orazaby spokojnie smigal net np. IPlus , macie jakies propozycje ? O i chodzi mi o tansze modele aby spelnialy tylko te dwa wyzej wymienione pkt .
Czekam na wasze cuda . :]
PS Witam po dluzszej przerwie .

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Sam wczoraj kupiłem laptopa i polecam ci Acera;)
Płacilem 2100 a tak gry chodza,necik smiga jak nigdy w zyciu a wiec mysle ze bedzie ci pasowal :jezora:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Powiedz jaki przedział cenowy Ciebie interesuje ? Ja mam szwagra , który pracował w hurtowni komputerowej i według niego nie opłaca się kupować Acerów , Fujitsu Siemensów czy innych Medionów bo ciągle się one psują i serwisy tych marek są ciągle przeciążone . Natomiast niezawodne są Asusy i HP i to je polecam Ci kupić. Może są troszkę droższe ale moim zdaniem warto wydać te 100-200 zł więcej i spać spokojnie niż kupić Fujitsu i mieć ciągle problemy . Ja w rodzinie miałem HP i jeszcze nigdy nie zawiodły a Fujitsu ciągle coś nawalało . A to dysk , a to bateria a to dyski optyczne ...

sidney 4

sidney

Użytkownik
Powiedz jaki przedział cenowy Ciebie interesuje ? Ja mam szwagra , który pracował w hurtowni komputerowej i według niego nie opłaca się kupować Acerów , Fujitsu Siemensów czy innych Medionów bo ciągle się one psują i serwisy tych marek są ciągle przeciążone . Natomiast niezawodne są Asusy i HP i to je polecam Ci kupić. Może są troszkę droższe ale moim zdaniem warto wydać te 100-200 zł więcej i spać spokojnie niż kupić Fujitsu i mieć ciągle problemy . Ja w rodzinie miałem HP i jeszcze nigdy nie zawiodły a Fujitsu ciągle coś nawalało . A to dysk , a to bateria a to dyski optyczne ...
Ja osobiście posiadam w domu HP nx7300 i nie narzekam. Laptopik sprawuje się świetnie tak jak mówi Jacques. Polecam ;)

easy 3,1K

easy

Forum VIP
A moze lepiej kupic uzywany ? Co wogole sadzicie o uzywanych komputerkach (oczywiscie laptopach) poniewaz szczerze ten komputer potrzebny jest mi maks. na 1.5 roku :-?

Do góry Bottom