>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lanky's 6 point divisor

D 0

dar124

Użytkownik
b.dobry, bo ostrozny system stawkowania
łatwo znaleźć w necie
szczególnie na forum : rouletteforum

D 0

dar124

Użytkownik
do Edi8
Witaj Edi8
Czy znasz ten system? Na róznych forach znalazłem jego opis i komentarze, w większosci pozytywne.
Można widzeiec jakie jest Twoje zdanie?
pozdr.
dar124

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@dar124&gt;&gt;
O tym planie gry dotąd nie słyszałem, stąd znam go dzięki Tobie dopiero od kilku minut - ale moja pierwsza uwaga jest tu taka, że w tym modelu gry plan stawkowania odnosi się do zdarzeń z kursami po @6, co dość mocno ogranicza pole manewru w jego samym stosowaniu w segmencie bukmacherki zwanym sportowymi zakładami wzajemnymi, bowiem są to kursy np. dla singli correct scores lub sklejek AKO.
Ponadto jak wiesz, prawdopodobieństwo trafienia kursu @6 wynosi (1:6)*100=16.66% a zatem w 100 grach średnio trafimy co 6. taki typ - co w praktyce, w już realnym oczekiwaniu na tę wygraną może wyczerpać fundusze na grę wielu graczy, bo nie zapominajmy że to jest cały czas technika progresji wprawdzie mało agresywna, ale wynika to z faktu iż i sam zakładany cel w postaci finałowej wygranej nie jest wysoki a raczej nawet wręcz bardzo niski, w stosunku do kasy jaką w grę może przyjść konieczność włożyć.
W necie są podawane informacje, że dopiero skuteczność 35% dobrze rokuje w tej grze, ale przecież mając taką przy grze na kursy po @6 nie musimy stosować żadnych modeli progresywnych, gdyż płaska stawka daje piękne profity.
.....
Nie wypowiadam tu się odnośnie zastosowań tej metody stawkowania do zakładów na wyścigi koni czy w grze w ruletkę, choć takie różnorodne przykłady jej wykorzystania są podawane we wpisach by LANKY.
Zresztą sam zapewne je dobrze znasz, lub poczytaj np. tu:
http://www.rouletteforum.net/cgi-bin/forum/Blah.pl?m-1233444718/
......................
Tu jest arkusz/kalkulator kolejnych stawek do ew. ściągnięcia:
GLC Divisor Master v0.1 500 Spins.xls (299.5 kB - downloaded 397 times.)
http://betselection.cc/negative/6-point-divisor/
Pozdrawiam

D 0

dar124

Użytkownik
dziekuje Ci edi8 za odpowiedz
jest kilka forum opisujące trn plan ,a przede wszytskim sam Lanky go wyjasnia
uzywał go i inni do stawkowania w ruletce( dwudrogowo) awiec kurs 2.0
historia tego sytsemu wywodzi się z wyscigóa konnych, ale śmialo mozna stosowac go w inych dyscpylinach - ja własnie uzywałem jakis czas w ruletce na czarne/ czerw, wys/ niskie , itp.
Wiem ze niektorzy grają nim w ruletke ale trzydrogowo ( tzn. obstawiają 2 kolumny)
czyli modyfikują ten plan stawkowania

D 0

dar124

Użytkownik
takie zarządzanie kasą ( tzn Tym dzielnikiem Lankiego) jest b korzystne, szcególnie podczas negatywnego ciągu , czyli po to by przetrwac kryzys i do konca się nie spłukać
A propos, modyfikacji, sam Lanky gdzies na forum podał spsoób jak ni grac własnie na dwie kolumny lub więcej, - nie mogę teraz tego znaleźć ale jak znajde to zamieszcze link

D 0

dar124

Użytkownik
W kazdym razie licze na kreatywnosc forumkowiczów, na Ciebie też Panie Edi8 ;)
chodzi mi o to, zeby tak zmodyfikowac ten plan stawkowania, by mozna było nim grac więcej opcji ( gram na kolory w 49&#39;s ) więc mocno jestem tym zintereswoany ;)
pozdrawiam

O 98

ozon1

Użytkownik
Oszczedze Ci czasu, to jest przegrywajaca progresja nawet jak ustalisz stoplose , to zarobki nie pokryja strat . Prawie zadna negatywna progresja nie sprawdza sie w dluzszej perspektywie czasu , nawet zwykle nie jest w stanie wypracowac 50% kwoty jaka na nia przeznaczasz.

K 40

kocurrrro

Użytkownik
Edi masz mały błąd w swojej wypowiedzi, 16% szans oznacza ze srednio na 100 prób trafimy 16 razy a nie 6 jak napisales,może chodziło ci ze około co 6 typ nam wejdzie co by było bliższe prawdy. Popraw to mistrzu. Przepraszam za pisownie.

Otrzymane punkty reputacji: +35
O 98

ozon1

Użytkownik
Jedyna jaka widzialem i ma edge , to jest bardzo skomplikowana i dluga hybrydowa progresja , bedaca wytrzymac virtualne limity , hybrydowa znaczy polaczenie negatywnej i pozytywnej progresji , ale i tak jest nie grywalana poniewaz kasyna rozlaczaja sesje , co calkiem uniemozliwia nia gre.
Chcialbym , zeby bylo cos prostszego i co bylo by grywalen np. w normalnym kasynie , ale narazie z niczym takim sie nie spotkalem.

D 0

dar124

Użytkownik
ale przeciez mozna zamiast grac w kasynie online , grać np codziennie w takie gry które oferują obstawianie dwudrogowe (np. 2 razy dziennie 49&#39;s, czy codzienne inne loterie ) Ale twedy oczyswiscie dlugośc rozgrywki rozciąga się znacznie ( czyli raczej nie dla tych, co traca cierpliwośc ;) )

Do góry Bottom