>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwiecień 2010 w Scottish Premier League

Status
Zamknięty.
P 0

papier112

Użytkownik
Spotkanie: FC St. Johnstone - Dundee United
Typ: 1
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
FC St. Johnstone zajmuje 7 miejsce w ligowej tabeli ze stratą 3 punktów do Hearts, co oznacza że po dzisiejszym zwycięstwie nad Dundee Utd zrównają się punktami z 6 miejscem. 24 marca gospodarze zmietli z boiska drużynę Celticu 4:0 a 30 marca Glasgow Rangers 4:1. Wydaje mi się, że Dundee nie będzie w stanie dorównać tej drużynie, która wznosi sie na wyżyny swych możliwości i grając u siebie dokonuje cudów.

M 1

m2ciu4

Użytkownik
Spotkanie: Saint Johnstone FC – Dundee United
Typ: Dundee United
kurs: 2.40
Buk: bet365

Analiza: Spóźniłem się na dziś z NBA, ale znalazłem na jutro ciekawy meczyk. Gospodarze w ostatniej kolejce u siebie pokonali Glasgow Rangers 4:1, nie mniej to goście będą faworytem tego spotkania. Drużyna Dundee w świetnej formie, w tym roku odnotowali jedynie 3 porażki, 4 remisy i aż 11 zwycięstw. Zajmują obecnie 3 miejsce, które gwarantuje im grę w pucharach. Niestety przewaga nad 4. Hibernianem wynosi jedynie 5 pkt i dziś goście będą mieli doskonałą okazję odskoczyć na 8, gdyż Hibernian rozegrał już swoje spotkanie w tej kolejce. Przeciwnik wymagający, stąd taki wysoki kurs na Dundee. Nie mniej jednak uważam, że dadzą sobie radę z beniaminkiem, chociażby jak w ostatnim meczu tych drużyn 0:1 dla Dundee. Podsumowując wydaje mi się, iż goście uporają się jutro z Saint Johnstone, gdyż motywacja, żeby grać w pucharach jest wielka, co pokazuje zespół swoją formą. Wygrana z Rangersami, którzy praktycznie są pewni tytułu(wystarczą im 3 zwycięstwa) była po części spowodowana stanem boiska, co gospodarze bezlitośnie wykorzystali.

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Rangers - Aberdeen
Typ - poniżej 2 goli
Kurs - 4,33
Buk - Bet365
Analiza :
Dziś w szkockiej premier league zostanie rozegrane zaległe spotkanie gdzie lider Glasgow Rangers podejmuje zespół Aberdeen .
Rangersom do zdobycia mistrzostwa brakuje 3 zwycięstw i nie muszą się już niczego obawiać aby mieć mistrza . W ostatniej kolejce Rangers podejmowało u siebie Hamilton i wygrali ........ 1:0 . Dziś liczę że może być podobnie . Dlaczego ?
Zespół Aberdeen to jedyna drużyna która z Rangersami w tym sezonie sobie radzi i nie zaznali z nimi porażki w pierwszym meczu też na terenie Glasgow zremisowali 0:0 , w następnym u siebie wygrali 1:0 .
No dziś nie liczę za bardzo na zwycięstwo gości którzy od 10 spotkań wygrali zaledwie 1 spotkanie odnieśli 4 remisy i 5 porażek .
Dlatego uważam że napewno stawiom opór liderowi jak to było w dotychczasowych ich spotkaniach i może jakaś jedna bramka lider strzeli i dowieżie ten wynik do końca tak jak to było z Hamiltonem !

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Glasgow Rangers vs Hearts

The Gers pewnie prowadzą w SPL i nie zanosi się na to, aby ktokolwiek mógłby odebrać im mistrzostwo. Drugi Celtic ma aż osiem punktów straty, a reszta ligi, w tym Hearts, nawet o tym nie myśli. Myślą natomiast o tym, żeby zakwalifikować się do europejskich pucharów, a szanse na to są spore. Po 33 kolejce tabela ligi szkockiej dzieli się na połowe i to właśnie serca, rzutem na taśma znalazły się w top 6.
Jednak zdobywanie punktów nie będzie łatwe, bo Hearts do końca sezonu będa grali z drużynami lepszymi od nich. Wydaje się zatem, że będą raczej dostarczycielami punktów, niż poważnym przeciwnikiem. Wrażenie to, może potęgować fakt, że drużyna ma duże braki kadrowe. Na mecz z Rangersami wraca kapitan Michael Stewart i Ismael Bouzid. Tymczasem Rangers, wypracowali sobie bezpieczną przewagę i najbliższe mecze powinni rozgrywać na luzie. Z drugiej strony, aby któregoś dnia nie obudzić się z ręką w nocniku, powinni tą bezpieczną przewagę utrzymywać do końca sezonu.
Przy obecnej dyspozycji the Gers, każdy inny wynik niż win gospodarzy to niespodzianka. Myślę, że Serca mogą być zadowolone z obecnego sezonu ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i walki o puchary na pewno nie odpuszczą. Tymczasem warto zwrócić uwagę na pewną prawidłowość. Historia spotkań pomiędzy tymi drużynami na Ibrox, dość wyraźnie wskazuje faworyta. Większość zwycięstw to wynik 2:0, od 2001 roku, aż siedem spotkań kończyło się w taki sposób. Jeżeli mam spodziewać się jakiegoś wyniku, to stawiałbym na 2:0.;)
Typ 1✅ @ 1,30 Bet365
Typ 1 (-1)✅ @ 1,90 Bet365
Typ DW: 2:0✅ @ 6,50 Unibet
Edit ale come back

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Dundee Utd vs Celtic Glasgow
Jeszcze kilka lat temu filozofia grania ligi szkockiej opierała sie głównie na stwierdzeniu &quot;nie gra sie przeciwko Old Firms&quot;. Z czasem liga się wyrównała a czołowa dwójka coraz częściej traci punkty. Mecz Celticu z Dundee to doskonała okazja do trafienia ciekawego kursu. Celtic ma jeszcze teoretyczne szanse na wygranie ligi, ale w to już chyba nawet sami nie wierzą. Dundee na dobrą sprawę też nie powinno się obawiać swojej pozycji a ewentualne przeskoczenie w tabeli Celtów chyba nie wchodzi z grę.
Trzeba zwrócić uwagę na fakt, że Celtic jest w bardzo słabej formie. Każdy mecz jest bardzo wymęczony, styl gry tragiczny a defensywa dziurawa. Lennon był piłkarzem jakim był ale na trenera się nie nadaje i jest on na pewno współprzyczyną wyników The Bhoys. Na Tannadice nikt tanio skóry nie sprzeda, a Celtowie od kilku lat mają problemy z Dundee. To drużyna własnego boiska i skoro potrafili urwać punkty The Gers to na pewno są w stanie co najmniej zremisować ze słabym Celtikiem. Składy prawdopodobnie takie same jak w ostatnich meczach, więc rewolucji gry nie można się spodziewać.
Gram tutaj 1x po całkiem niezłym kursie. Widze, że niektórzy bukmacherzy naprawiają już powoli swoje błędy i kursy na to zdarzenie sukcesywnie maleją, ale wciąż można złapać ~1,80. Ciężko powiedzieć z jakim nastawieniem wyjdą Celtowie na boisko bo szanse na majstra mają. Jednak wydaje mi się, że z jakim by nie wyszli to z taką formą o win będzie ciężko, a mecz skonczy sie pewnie podziałem punktów.
Typ: 1x⛔ @ 1,70 Unibet
4 Fun DW: 1-1 @ 7,00 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom