>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje Olimpijskie

Status
Zamknięty.
guzior 6

guzior

Użytkownik
Nie wiem dlaczego nie ma tu takiego tematu, bo typy wydają się całkiem ciekawe.
Nie mam czasu na pisanie analiz, ale przeglądnąłem kilka stron i stwierdzam, że na dziś warte zagrania są:
Słowacja - Francja - TYP 2 @ 1,65
Wynik Po Pierwszych Dwóch Setach
Belgia - Polska - TYP 2 @ 1,70
i mniej pewny, choć jak najbardziej do wejśćia
Montenegro - Chorwacja typ 2 @ 1,70
Co o tym myślicie? Proszę o wypowiedzi.

sopel 0

sopel

Użytkownik
Pytanie na dzisiaj : Czy nasi wezmą rewanż na finach i wygrają bez Wlazłego ? ???? Wczoraj odniosłem wrażenie jakby troche staneli zaraz po jego zejsciu z parkietu.hmm

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Tak zawsze dzieje sie z drużynami, można to nazwać takim &quot;szokiem&quot;, stracili koncentracje, rytm meczowy, dlatego nie zwracam uwagi na to, że przegrali seta z Węgrami. Według mnie dzisiaj Polacy się zrewanżują za porażkę na ME. Finlandia nic wielkiego nie gra na tym turnieju...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Oby Polacy dzisiaj pokazali jak sie gra w siate, i ze druzyna nie opiera sie tylko na Mariuszu! Mam nadzieje, ze dzis pokaza klase i wygraja bo jak nie to to juz bedzie kompromitacja i Lozano bedzie musial odejsc. Zrobil duzo dla polskiej reprezentacji ale trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.

Jesli chodzi o pozostale mecze to sadze, ze Niemcy zrewanzuja sie Czechom za ostatnia porazke, a Holandia jednak pokona Włochy. Tak to dzisiaj widze.

ma-rc 0

ma-rc

Użytkownik
Mecz: Polska-Finlandia
Typ: 1 ✅
DW: 3:1 ⛔
Handi: -1.5/+1.5 1 ✅
Prawdopodobienstwo typu: 9/10

Dzisiaj o godzinie 15 Polska zagra z Finlandia. Czy bedzie to trudny mecz? Napewno. Najtrudniejszy jaki gralismy dotychczas. Chociazby ze wzgledu na to, ze finowie beda chcieli wykorzystac brak kontuzjowanego Mariusza Wlazlego. Polacy zagraja napewno na 110% bo beda sie chcieli odegrac na porazce w ME. Finom tez bardzo zalezy na zwyciestwie z wiadomego wzgledu-chca pojechac na olimpiade. Obstawiam zaciety mecz. 3-1 dla naszych ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom