>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje olimpijskie - mężczyźni

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
W zbliżający sie weekend odbędą sie 3 turnieje kwalifikacyjne mężczyzn w tym jeden odbędzie sie u nas w kraju a dokładnie w Wrocławiu! Reprezentacja Polski zmierzy sie kolejno z Szwecja Islandia i Argentyna! trzymamy wszyscy kciuki!

Terminarz spotkań:
turniej 1 - Wrocław (Polska)
30 maja
Islandia - Argentyna 18.00
Polska - Szwecja 20.15
31 maja
Szwecja - Argentyna 18.00
Polska - Islandia 20.15
1 czerwca
Szwecja - Islandia 18.15
Argentyna - Polska 20.30
turniej 2 - Paryż (Francja)
30 maja

Francja - Tunezja 19.30
Hiszpania - Norwegia 21.30
31 maja
Francja - Hiszpania 17.00
Tunezja - Norwegia 19.30
1 czerwca
Norwegia - Francja 15.30
Tunezja - Hiszpania 17.30
Turniej 3 - Zadar (Chorwacja)
30 maja

Rosja - Algieria 15.30
Chorwacja - Japonia 17.30
31 maja
Japonia - Algieria 15.30
Chorwacja - Rosja 17.30
1 czerwca
Japonia - Rosja 15.30
Algieria - Chorwacja 17.30

domel 49

domel

Forum VIP
POLSKA - Szwecja 1 @ 1,55 bwin
wiec tak ???? pierwsze spotkanie Polaków juz jutro o 20:30 z reprezentacja Szwecji! nie będę ukrywał ze licze tu na wygrana naszych, oczywiście nie tylko w tym spotkaniu ale również w 2 następnych i spokojny awans. Nie będzie to jednak takie proste gdyż wiemy ze Szwedzi to od lat czołówka światowego handballu z małym postojem w ostatnim czasie. Jak będzie jutro? ja osobiście stawiam tu na naszych ponieważ: gramy u siebie! publiczność napewno nie zawiedzie i będzie 8 zawodnikiem a to jest duży plus po 2 gramy tzw stara gwardia! która gra w czołowych klubach europejskich i grają na codzienn mecze o stawkę dlatego o brak koncentracji nie musimy sie bac po 3 mamy trenera ktory zadba o dokładne analizy przeciwników! jak bedzie naprawde dowiemy sie jutro.
Zachęcam wszystkich do oglądania poczynań naszych szczypiornistów w telewizji! mamy ta możliwość ponieważ wszystkie mecze (3) ???? ) beda pokazywane na żywo w TVP!
a co wy sadzicie o tym meczu??

co do reszty meczy z innych turniejów nie mam nic ciekawego do granie kursy 1.01 to chyba lekka przesada do grania ????

domel 49

domel

Forum VIP
ja mam pytanie co do meczu Hiszpania - Norwegia.. Orientuje się ktoś dlaczego na Norwegów kurs jest aż 4.80? Kontuzje?
narazie nic o tym meczu nie wiem ale wydaje mi sie ze jakieś kontuzje sie przytrafiły bo racjonalnego wytłumaczenia na ten kurs nie ma :] chyba ze sugerowali sie tym iz Hiszpanie to 7 drożyna świata a Norwegia 13 ????
no i tak na marginesie to Norwegia jeszcze nie wygrała nigdy z Hiszpania
ogólnie to Norwegia jest słabsza :jezora:

R 0

rooooobert

Użytkownik
ogólnie Norwegia jest słabsza, ale w sumie możnaby spróbować szczęścia za nieduże pieniądze ???? kurs dosyć sympatyczny, może akurat się uda :]

domel 49

domel

Forum VIP
ogólnie Norwegia jest słabsza, ale w sumie możnaby spróbować szczęścia za nieduże pieniądze ???? kurs dosyć sympatyczny, może akurat się uda :]
hm no tak w pewnym sensie masz racje ale ciężko to widzę ja osobiście nie stawiał bym wogole tego meczu jak dla mnie Hiszpania jest lepsza i musi ten mecz wygrać bo z Francuzami moze byc naprawde ciezko a jak wiemy 2 ekipy awansują na olimpiade :]

roy. 187

roy.

Forum VIP
Bez watpienia jutrzejszy mecz bedzie najwazniejszym spotkaniem naszej reprezentacji. Na Euro Polacy niestety nie pokazali nic wielkiego, oby nie podzielili losu Pań i takze nie odpadli z walki o IO. Gramy u siebie, determinacja i wola walki bedzie ogromna, czy damy rade? Mam nadzieje, turniej trwa zaledwie kilka dni, a wiec zwyciezca bedzie druzyna ktora trafi z forma na te zawody. My mamy ten przywilej, ze gramy u siebie wiec do boju Polskooooo! domeL - wiesz cos o brakach w naszej repr, badz druzynach przeciwnych?

R 0

rooooobert

Użytkownik
podobno w drużynie Szwecji nie zobaczymy Marcusa Ahlma z powodu kłopotów z kręgosłupem, może to być spore ułatwienie dla Polaków. :]
trzymamy kciuki jutro :]

menzel 3

menzel

Użytkownik
Wie ktoś jak jest ze wstępem na mecz? Płatny czy za free? Mieszkam we Wrocku, więc się może wybiorę...

lolo081 0

lolo081

Użytkownik
gdzie odbywa się turniej w któeym grają min. Hiszpanie i Norwedzy?
już znalazłem grają w Portugali

domel 49

domel

Forum VIP
no i mamy remis :!:
Polska - Szwecja 22:22 (10:10)
szkoda tej jednaj bramki, mieliśmy szanse na wygranie lecz rzut Karola Bieleckiego w ostatnich sekundach nie znalazł drogi do bramki. Juto pojedynek z Islandia będzie to całkiem inny mecz ale jak mówi trener Wenta &quot;jeśli zagramy tak jak dziś powinno wystarczyć na wygrana&quot;

wyniki dzisiejszych spotkan:
Rosja - Algeria 39:12
Chorwacja - Japonia 37:22
Islandia - Argentyna 36:27
Francja - Tunezja 34:25
Polska - Szwecja 22:22
Hiszpania - Norwegia 33:31

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczorajsze spotkanie było bardzo zacięte i naprawde szkoda ze Polacy nie wyszli zwycięsko z tego pojedynku bo na to sie zanosiło po dobrym początku w naszym wykonaniu, jednak w 2poł zapanowała w naszym zespole jakas niemoc i stracilismy bodaj 5bramek z rzędu i cięzko było powrócic nam do gry ale dobrze ze chociaz mamy remis, ale powinny byc 2pkt...
DObrze wczoraj funkcjonowała akcja z podaniem na koło gdzie Jurecki szalał ???? oby dzisiaj było podobnie i miejmy nadzieje ze Polacy wygrają bo innej opcji to ja nie widze ;) No i brawa dla wspanialej publicznosci Wrocławskiej która głosnym dopingiem wspierala naszych ????

domel 49

domel

Forum VIP
Polska - Islandia 1 @ 1.40 BAH 34:28 ✅
cóż tu pisać? wszyscy wiedza ze to mecz o igrzyska! jeśli wygramy mamy prawie w kieszenie awans. Wczorajszy mecz w wykonaniu Polaków nie był zły zabrakło trochę koncentracji i skuteczności. Z Islandia graliśmy juz parę spotkań i większość z nich wygraliśmy na 5 meczy jedna porażka. Zawodnicy zapowiadają walkę o każda piłkę! Jurasik zapowiada poprawę w grze - wczoraj faktycznie mu nie szlo. Mamy również armatę w drugiej linii -Bielecki który napewno tez dorzuci parę bramek. Rzesza ekipy napewno pomoże i myślę ze wygramy to spotkanie.
zapraszam wszystkich przed telewizor o godz. 20:15 do TVP 2 mecz na żywo!
Francja - Hiszpania 1 @ 1.40 BAH 28:24 ✅
Zapowiada sie bardzo ciekawy pojedynek, odwieczni rywale w handballu zawsze ich mecze wzbudzały zainteresowanie. Dzis napewno nie zabraknie emocji. Brązowi medaliści i gospodarze turnieju kwalifikacyjnego moim zdaniem to lepszy na dzień dzisiejszy zespól. Tacy zawodnicy jak Abalo Karabatic czy Narcisse to istne gwiazdy i fenomeny w światowym handballu. Bez wąchania stawiam dzis na Francuzów.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Dzisiaj znakomite spotkanie, potwierdzające że jesteśmy jednymi z najlepszych na świecie. Znakomita gra Bieleckiego, Szmala, braci Jureckich i Lijewskich. Emocje od początku do końca, pełne trybuny, wspaniały doping- to tylko zobaczysz u nas ???? Brawo jeszcze raz Biało-Czerwoni! Pekin jest nasz ????

domel 49

domel

Forum VIP
no i mamy zwycietwo :!: poprawilismy skutecznosci i odrazu jest wynik ???? nic tylko pogratulowac wygranej. Piekna gra Tkaczyka (6 bramek) pokazał w tym meczu ze jest naprawdę wartościowym graczem! na pochwale zasługuje również starszy z braci Lijewskich (5 bramek) który w dzisiejszym meczu przełamał niemoc strzelania bramek ????
jutro nie pozostaje nic innego jak tylko przypieczętować awans na igrzyska i cala Polska będzie zadowolona ????
tabela:

domel 49

domel

Forum VIP
Polska - Argentyna 1 (-10.5) @ 1.85
Więcej niż 58,5 @ 1.90
nie ma sie co dziś rozpisywać ???? Polacy maja juz awans praktycznie pewny dziś nie ulega wątpliwości ze wygrają i jadzimy na igrzyska:!:
co do typu hmm bwin oferuje handi 10.5 myślę ze jest to realne ale małe obawy sa. Jednak z wszystkich typów to chyba jest jedyny zakład ktory dzis zagram. A jak juz stawiam ten handi to postawie rowniez ze padnie wiecej nic 58.5 bramek jesli Polasy zagraja dla publicznosci i pokaza ze to im nalezy sie 1 miejsce w turnieju o typki sie nie boje.A wy co dzis stawiacie? moze jakieś spostrzeżenia?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom