>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje do Pucharu Narodów Afryki

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie tylko w Europie rozpoczynają sie ważne zmagania piłkarskie. Podobnie będzie na kontynencie afrykańskim gdzie w najbliższych dniach odbędzie sie pierwsza runda eliminacji do Pucharu Narodów Afryki.

Oto zestaw pojedynków oraz kursy wystawione przez firmę Bwin -

Meczów sporo, kilka ciekawych typów na pewno będzie się dało wybrać dlatego też zapraszam do dyskusji.. ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Bwin kompletnie pogubił się z godzinami i datami. Wczoraj odbył się tylko jeden mecz, w którym niespodziewanie Algieria zremisowała z Tanzanią. Dziś i jutro pozostałe spotkania. Kursy niestety nie powalają, a po wczorajszym wyczynie Algierczyków na których było 1,25 strach zaryzykować dziś podobne typy.

H 6

hipek7

Użytkownik
Botswana - Togo - X [HT/FT] @ 1.63 [Gamebookers]
Wiadomo, ze Afryka to Afryka, ale typ swietny. Nie wyobrazam sobie, zeby Botswana wygrala i po 4 meczach miala juz 10 punktow, nie wyobrazam sobie takze, zeby Togańczykom udało sie wywiezc komplet punktow z trudnego terenu w Gabane. Remis do przerwy lub na koniec wiecej niz pewny.

Zambia - Komory - X [HT/FT] @ 2.40 [Gamebookers]
Zambia - Komory - under 2.5 @ 2.20 [Gamebookers]
Zambia nie potrafi grac widowiskowo. Fakt, ze Komory to amatorzy, ale wcale sie nie zdziwie, jak gospodarze bardzo dlugo beda sie meczyli ze strzeleniem gola. Skonczy sie wynikiem 1:0 i bramka strzelona w ostatnim kwadransie.

Tunezja - Malawi - 1 @ 1.48 [Gamebookers]
Fatalny poczatek z Botswana sprawil, ze dzisiaj Tunezyjczycy musza wygrac, zeby juz po 3 meczach nie odpasc z walki o awans do PNA. Nie wyobrazam sobie tego turnieju bez nich, nie widze innego rozwiazania niz pewna wygrana gospodarzy.

deluxe-61597 0

deluxe-61597

Użytkownik
Ej co sądzicie o typie na Mali? Kurs oscyluje w granicach 1.90, a w tym zespole są przecież gracze liczący się w Europie: Seydu Keita, Mohamed Sissoko, Mahamadou Diarra, Frederic Kanoute czy nawet Mamadou Samassa. Kadra Wysp Zielonego Przylądka na papierze jest niczym, w zasadzie jedynym piłkarzem którego bliżej kojarzę jest Dady, ale obecnie to wysoce przeciętny zawodnik. Chyba warto rozważyć ten typ, jedyny zachęcający kurs w dzisiejszym dniu na eliminacje do PNA.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wlasnie tez mialem pytac o to Mali...Bo mowiac szczerze, az za duzy mi sie wydaje ten kurs...Probowalem szukac info czy wszyscy najwazniejsi zagraja w Mali, ale cos nie umiem znalezc...
no i 1,6 na Tunezje tez dosc dobry kurs.

A 0

auer

Użytkownik
Zambia - Komory - X [HT/FT] @ 2.40 [Gamebookers]
Zambia - Komory - under 2.5 @ 2.20 [Gamebookers]
Zambia nie potrafi grac widowiskowo. Fakt, ze Komory to amatorzy, ale wcale sie nie zdziwie, jak gospodarze bardzo dlugo beda sie meczyli ze strzeleniem gola. Skonczy sie wynikiem 1:0 i bramka strzelona w ostatnim kwadransie.
Kompletnie się z Tobą nie zgodzę... Zambia w tym meczu powinna wygrac zdecydowanie, reprezentacja Komorów to kompletni amatorzy od niedawna dopiero grający pod egidą FIFA. Zambijczycy z kolei są w ostatnim czasie zespołem przyzwoitej klasy jak na Afrykę, o czym świadczy cwiercfinał ostatniego PNA. Mają kilku ciekawych zawodników i myślę, że mimo że nie zagra Jacob Mulenga, to i tak są o przynajmniej dwie klasy lepsi kadrowo niż Komory... Nowy szkoleniowiec Zambijczyków, Włoch Bonetti liczy na wygraną, chce w dobrym stylu rozpocząc te eliminacje, jak mówi jego celem jest zbudowanie mocnej drużyny, która za dwa lata powalczy o wyższe lokaty... Oczywiście nie ma co szalec ze stawkami, ale wygrana Zambii nie podlega dyskusji... Ba, nawet wygrana z handi -1,5 lub -2,5 jest ciekawą opcją (oczywiście po przyzwoitych kursach, niestety nie wiem czy buki oferują takie zakłądy). Poniżej wklejam przewidywany skład Zambii.

Probable line up: Kennedy Mweene- Joseph Musonda, Kampamba Chintu, Stoppila Sunzu, Emmanuel Mbola- Chris Katongo, Noah Chivuta, Isaac Chansa, Felix Katongo- Emmanuel Mayuka, James Chamang

edytka// Tak jak myślałem, Zambia zdeklasowała Komory wygrywając pewnie 4-0...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Już wiem skąd ten kurs na Mali. Na stronce fify jest artykuł o Mali i nie zagra 3 playerow nie byle jakich ???? Kanoute, Sissoko i Keita...Ale Diarra, Samassa i inni z ligi francuskiej zagrają. Także mimo absencji tych 3 zawodników myślę, że kurs warty zagrania.

H 6

hipek7

Użytkownik
Ja jednak obstawie przy swoim. ;) Po tym, co pokazywali w kwalifikacjach do MS (4 strzelone gole w 10 meczach!) jakos nie wydaje mi sie, zeby nagle mieli zaczac strzelac duzo bramek. Choc z drugiej strony podczas PNA pokazali swoje zupelnie inne oblicze. Zobaczymy po meczu. ;)

Mecz Zambia - Komory przełożony o 24h, na jutro, 15. Przyczyną jest utknięcie sędziów tego meczu na lotnisku w Dubaju. ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Mecz Zambia - Komory przełożony o 24h, na jutro, 15. Przyczyną jest utknięcie sędziów tego meczu na lotnisku w Dubaju. ????
Nie wiem co w tym śmiesznego. Powodem takiej sytuacji jest zapewne ta katastrofa lotnicza, która się tam zdarzyła.

[DeLuxe napisał:
;1820901]to dosyć dziwne bo jeszcze niedawno na livesports widniało, że po 1 połowie jest 0-0.
Często jest tak, że mimo, iż mecz w rzeczywistości się nie rozpoczął buk pokazuje 0-0, zawsze jednak po jakimś czasie jest to poprawione dlatego nie sugeruje się tym szczególnie, że pisało 0-0.

H 6

hipek7

Użytkownik
A to sorry, zupelnie nic na ten temat nie wiedzialem.

Na dzisiaj swietnym typem jest Mozambik. W Maputo gospodarze prawie nigdy nie przegrywaja, a ze slabiutka Libia nie powinni miec wiekszych problemow. 1.90 zacheca.

Zastanawiam sie tez nad Etiopia z podporka. Gwinea juz nie jest ta druzyna, ktora byla jeszcze 3-4 lata temu i raczej nie bedzie miala wiekszych szans na awans do PNA (niestety). A Etiopczycy chyba powoli, drobnymi kroczkami beda sie starali powrocic do sukcesow z lat 50-tych.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Kwalifikacje do PNA - 09-10.10.2010
Kolejne pilkarskie emocje na Czarnym Lądzie przed nami.. ;)
W najbliższy weekend rozegrane zostaną mecze eliminacyjne PNA.

Oferta:

Zapraszam do dyskusji.. ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ghana gra o 19:00. http://www.livesports.pl/ Dziwia mnie co kolejke takie totalne nie porozumienia co do godzin itd...Rozumiem, że Afryka jest troszke zacofana, ale mimo wszystko...
No i zastanawiam sie co wyrabia Egipt...1wszy mecz u siebie 0-0 ze Sierra Leone, a teraz po 1wszych 45 minutach przegrywają z Nigrem...:|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom