0 sopel Użytkownik Październik 19, 2007 #1 Mam pytanie jak zostanie rozliczony ten zakład po kreczu rosjanki ?
0 sopel Użytkownik Październik 19, 2007 #3 Zależy od bukmachera Kliknij aby rozwinąć... chodzi o expekt`a
1K rpg Użytkownik Październik 19, 2007 #4 Po co zakladac od razu nowy temat. Zostanie rozliczony tak jak mialby zostac rozliczony. A to ze sie dowiesz jak to i tak nie przyspieszy tego czy dostaniesz tyle kasy czy tyle albo wogóle.
Po co zakladac od razu nowy temat. Zostanie rozliczony tak jak mialby zostac rozliczony. A to ze sie dowiesz jak to i tak nie przyspieszy tego czy dostaniesz tyle kasy czy tyle albo wogóle.
90 radek03 Forum VIP Październik 19, 2007 #5 Mam pytanie jak zostanie rozliczony ten zakład po kreczu rosjanki ? Kliknij aby rozwinąć... Zostanie rozliczony normalnie jako porażka rosjanki i zwyciestwo Schiavone
Mam pytanie jak zostanie rozliczony ten zakład po kreczu rosjanki ? Kliknij aby rozwinąć... Zostanie rozliczony normalnie jako porażka rosjanki i zwyciestwo Schiavone