C 0 cr7 Użytkownik Styczeń 9, 2008 #1 Wie ktos może gdzie sie sprawdza (na jakiej stronie) kursy u buków? Tzn chodzi mi o to ze chce zobaczyc u jakiego buka jest najwiekszy kurs na dane spotkanie i zeby nie sprawdzac u kazdego po koleji. Z gory dzieki.
Wie ktos może gdzie sie sprawdza (na jakiej stronie) kursy u buków? Tzn chodzi mi o to ze chce zobaczyc u jakiego buka jest najwiekszy kurs na dane spotkanie i zeby nie sprawdzac u kazdego po koleji. Z gory dzieki.
T 9 tosterkm Użytkownik Styczeń 10, 2008 #4 betexplorer.com klikasz na interesujacy cie mecz i tam masz kursy
C 0 cr7 Użytkownik Styczeń 10, 2008 #5 Cr7? Ty nie grales w cs1.5? Kliknij aby rozwinąć... Grałem kiedys. A co?
46 narosdz Forum VIP Styczeń 10, 2008 #7 Grałem kiedys. A co? Kliknij aby rozwinąć... a bo cie z proxa znam, moj nick csowy: virtuaL
45 cineck Użytkownik Styczeń 10, 2008 #8 klikasz w ikonke obok meczu i wyswietlają sie kursy na 1X2, under/over oraz handicap u najbardziej popularnych bukmacherów w Polsce www.livescore.pl
klikasz w ikonke obok meczu i wyswietlają sie kursy na 1X2, under/over oraz handicap u najbardziej popularnych bukmacherów w Polsce www.livescore.pl