>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Kursy na wyścigi koni

P 18

pawelz

Użytkownik
Witam !
Szukam bukmachera z obszerną ofertą na konie z tym, że zależy jeszcze jakie rodzaje kursów oferuje. Z tego co się zorientowałem kursy mogą być Starting Price wtedy właściwie nie wiadomo po jakim kursie zawiera się zakład przez wyścigiem lub kurs po jakim się zawiera zakład może się zmienić. Ponoć wiele bukmacherów oferuje właśnie kursy The Officical Starting Price i dopiero tuż przed samym wyścigiem wiadomo jaki jest kurs na danego konia. Ponoć są też bukmacherzy u których kurs po jakim zawrze się zakład w danym momencie jest kursem wiążącym i po takim kursie zakład jest rozliczony. Szukam takiego właśnie bukmachera.

D 4

dehunter

Użytkownik
Racebets.com oferuje zaklądy po kursie stałym lecz dla bardzo wąskiej ilość zdarzeń. Zazwyczaj sa to gonity z Niemiec i Wielkiej Brytani. Miałem tylko z tym bukmacherem doczynienia więc nie wiem gdzie jeszcze można takie kursy znależć.

PS : expekt ma chyba kursy stałe tylko na wyścigi koni z szewcji.

P 18

pawelz

Użytkownik
O racebets.com wiedziałem, znalazłem jeszcze Titan bets i ladbrokers chyba tzn. nie doczytałem dokładnie ale chyba oferują też dwa typy kursów. W titan można chyba wybrać między kursem a SP więc ten kurs jest chyba stały ale też musze jeszcze doczytać bo te wszystkie warunki po ang. są. Generalnie w jednym poście na forum czytałem że buki oferują Starting price a część właśnie stały kurs zamiast tego tzn. może nie tyle stały co &quot;przywiązany do zakładu&quot; i nie wiem czy coś źle doczytałem czy rzeczywiście są takie oferty.

Do góry Bottom