>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

kursy-dziwne zachowanie bukmacherow

everto 31,5K

everto

Użytkownik
Witam
Czy spotkaliscie sie z takim meczem w ktorym kurs na gospodarzy byl 2.1 a na gosci 3.1 a za dajmy pare godzin kursy na gospodarzy wzrosly do 3.1 a na gosci spadly do 2.1 co moglo spowodowac takie zachowanie bukmacherów?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wczoraj np spotkanie Universitario - Vasco , raz gospodarze byli faworytem zaś potem goście patrząc na zmiany kursów. Pod wpływem pieniądza ( typujących) kursy się zmieniały ale takich skoków nie było z 3,1 na 2,1 ale zmiany były.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Zwolnienie trenera, epidemia ;p, zmiana miejsca rozgrywki, kontuzja niewykluczająca z gry... Włoska piłka ma coś z remisami które dziś są normalnie po 3 a jutro po 1,40 ;);) ale to tak raczej pod koniec rozgrywek ligowych.

loozak 24

loozak

Użytkownik
Z tymi remisami we Włoszech można łatwo wyczuć, wszystko zależy od układu tabeli w końcówce sezonu np. Udinese jest 17 Bolonia jest 16 a na pierwszym miejscu spadkowym jest Novara i Novara ma 30 pkt Udinese 33 i Bolonia 33 i akurat Udinese gra ostatni mecz z Bolonią to można przewidzieć, że Udinese z Bolonią będzie grało na remis ???? Akurat to jest standard w lidze włoskiej.

culepl 39

culepl

Użytkownik
Ja sie kiedyś spotkałem z podobną sytuacją. Takie zachowanie mogły spowodować zmiany w składach, ew. kontuzje itp

cock 756

cock

Użytkownik
z takim meczem w ktorym kurs na gospodarzy byl 2.1 a na gosci 3.1 a za dajmy pare godzin kursy na gospodarzy wzrosly do 3.1 a na gosci spadly do 2.1 co moglo spowodowac takie zachowanie bukmacherów?
Jeżeli idzie o dokładnie taką roszadę - to najprawdopodobniej klasyczny misprint, kurs underdoga został przypisany faworytowi i odwrotnie, co potem zostało skorygowane. A porównywarka kursów księguje to jako wahanie.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Z tymi remisami we Włoszech można łatwo wyczuć, wszystko zależy od układu tabeli w końcówce sezonu np. Udinese jest 17 Bolonia jest 16 a na pierwszym miejscu spadkowym jest Novara i Novara ma 30 pkt Udinese 33 i Bolonia 33 i akurat Udinese gra ostatni mecz z Bolonią to można przewidzieć, że Udinese z Bolonią będzie grało na remis ???? Akurat to jest standard w lidze włoskiej.
To też miałem na myśli dlatego już teraz oczekuje złapania dobrego kursu ;))

D 2

donnie-darko

Użytkownik
A mam pytanie, czy zawsze kurs na dany mecz ustawia człowiek? Czy jest to czasem może jakiś system, który patrzy na x meczy poprzednich? Zastanawiałem się zawsze nad tym. Kolega mi mówił, że możliwe jest, że są od tego specjalne algorytmy. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Do góry Bottom