>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kursy 2:2 na zdarzenie dwudrogowe

L 10

lostdesperado

Użytkownik
Witam,

chciałem się zapytać, czy można w Bet365 znaleźć kursy na zdarzenia dwudrogowe, tak aby kurs na zdarzenie A=kurs na zdarzenie B? Np kurs na parzyste bramki w meczu wynosi 1,9 na nieparzyste 1,95, jednak nie mogę znaleźć niczego, by był kurs 2 do 2 :/

pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
jednak nie mogę znaleźć niczego, by był kurs 2 do 2 :/
Ale jajcarz z Ciebie :grin: , bo nie wierzę że pytasz na poważnie...

Jeśli jednak to pytanie wynika z Twojej autentycznej niewiedzy , to wyobraź sobie że jesteś bukmacherem wystawiającym kursy po 2 dla zdarzenia dwudrogowego i że na to zdarzenie zagra 2 klientów: pierwszy obstawi za 10j. opcję 1 a drugi za 10j. opcję 2.
Tak więc w kasie masz 2*10=20j. a temu który wygra wypłacisz 10*2=20j.
Ile Ci zostanie w kasie z tego rynku , w powyżej opisanym scenariuszu?
A bukmacherzy to nie instytucje charytatywne...

.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Tzn w sumie pytanie jest chyba dwu-członowe lub nieprecyzyjne,bo o ile kursów na zdarzenie dwudrogowe w wysokości 2 i 2 nie znajdziesz ,o tyle &quot;tak aby kurs na zdarzenie A=kurs na zdarzenie B&quot; jest pełno,tak jak sam podałeś może to być liczba bramek parzysta/nieparzysta tylko np w koszu lub w piłce ręcznej,bo w piłce nożnej 0 - jest najczęściej liczone jako parzysta dlatego te kursy nie są równe

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
to majac dwudrogowego beta, typu under/over~1.91 doloz swojego pewniaczka i zagraj tak:
under 1.91 + pewniaczek = ako powyzej dwoch
over 1.91 + pewniaczek = ako powyzej dwoch
Twoj typ CI wejdzie to masz plusa minimalnego a obrot sie robi szybciej

L 10

lostdesperado

Użytkownik
Witam. Raczej odpuszcze dokładanie pewniaka bo znając mnie to przegram ???? poszukam może w jakiejś wwyszukiwarce kursów w tenisie. Może znajdę u 2 różnych buków kursy 2 na jednego i drugiego zawodnika

Do góry Bottom