>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

kursy 1,01 1,02 itp.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Co sądzicie o graniu za np. 500 lub 1000zł pojedynczych meczy z kursami 1,01 lub 1,02 ewentualnie max 1,05 ??? z takiego tysiąca przy takim kursie będzie 10-50zł zysku ale praktycznie 99,9% pewności. Ktoś coś takiego próbował?

artsik 3

artsik

Użytkownik
Był już taki temat. Jeden gościu grał na sucho niby udało mu się 65 kuponów z rzędu a za 66 był ciach. Nie radziłbym tego stosować na zakładach live bo tam się sytuacja szybko zmienia. Jeżeli już chcesz, czego Ci odmawiam to pograj na początku na sucho zobaczysz jak Ci idzie i wtedy to przemyślisz.

G 46

ghs

Użytkownik
Co sądzicie o graniu za np. 500 lub 1000zł pojedynczych meczy z kursami 1,01 lub 1,02 ewentualnie max 1,05 ??? z takiego tysiąca przy takim kursie będzie 10-50zł zysku ale praktycznie 99,9% pewności. Ktoś coś takiego próbował?
NIE MA 99,9% pewności. Jeśli kurs jest 1,02, to pewność wejścia takiego zdarzenia to nie więcej, niż 95-96%, co powoduje, że taki plan jest do niczego.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
ja raz 100funtów stracilem na 1.01 podczas odzyskiwania freebetów w WIlliam Hill
był typ na Shavy Agnes w turnieju na Węgrzech Handicap +5 gema w secie niestety zdobyla tylko 1
byłą faworytką pierwszego seta latwo wygrala

Otrzymane punkty reputacji: +2
coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Na betfair ostatnio widzę że sporo osób gra over 0,5 gola to prawdopodobieństwa podobne jest tylko kurs większy i wygrywają wygrywają ale w końcu trzeba przegrać może jak byś grał do jakieś danej sumy i od początku od pewnej sumy jakoś by to zdało sprawę.
Sam grałem kiedyś tak mecze na live ugrałem 1tyś myślałem że mam patent na grę na szczęście wypłaciłem 500zł bo drugie 500zł przegrałem w meczu gdzie w 88n przy wyniku 3:0 zagrałem under 4,5 to w 90min 2 gole padły i kasa poszła;/

V 256

vernix

Użytkownik
Lepiej grać za 100zł single o kursach 2.0. Ryzyko przegrania znacznie większe, ale przy odpowiednim doborze meczy można wyjść na swoje. Stawiaj to na czym się znasz, nie patrz po kursach.

half 4

half

Użytkownik
Był gdzieś poradnik pt. &quot;Jak obstawiać&quot; i był tam jeden mądry punkt który dotyczył właśnie tego tematu. Mówił on, że broń Boże przed stawianiem takich kursów, czy dodawaniem ich do podwyższenia oczekiwanej wygranej.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
99%, 96% czy 95% postawcie tasiemca 20 spotkań po takim kursie i sami się przekonacie że skuteczność takich meczy jest dużo mniejsza, najważniejsze to nie stawiać w ciemno

mako23 27

mako23

Użytkownik
jeśli chodzi o grani overów 0,5, to dobrym rozwiązaniem będzie zawieranie zakładów w http://bet365.com, jeśli mecz zakończy się wynikiem 0:0, masz zwrot stawki, jedyny minus - promocja ta dotyczy tylko wybranych spotkań.
Pozdrawiam

simons 646

simons

Forum VIP
Takie kursy sa oczywiscie nie oplacalne, a nie gra sie nie oplacalnych zdarzen ????
Nie ma co sie nad tym rozwodzic. Tak jak ghs slusznie ujal, zeby grac cos po takim kursie to musialobyc 99,99%, a nie jest wiec kazdy kurs tego typu jest zanizony ????

kumek 0

kumek

Użytkownik
I tak znajdzie się nie jeden użytkownik który stwierdzi, że na over 0,5 i kursach wielkości 1,01 - 1,05 można zarobić. Jednak prawda jest inna. Nie ma co na ten temat więcej pisać bo i tak będą zwolennicy tego systemu, choć jest ryzykowny i nie opłacalny.

A 0

antoniotcz

Użytkownik
Macie racje granie kursu 1,01 to praktycznie samobój. Matematycznie przecież co najmniej 1 na sto takich meczy nie wchodzi. Chyba lepsze było by statystycznie już granie 1j na każdego z przeciwników 1,01;)

strzala 377

strzala

Użytkownik
Już nie chodzi oto że procentowo wchodzą &quot;tylko&quot; 97% takich meczy ale kurs 1.01 wygraną nam podwyzsza minimalnie a zapewne nie jest miłym uczuciem trafic kursy 2.5 i wyrzucic kupon do smietnika z powodu kursu 1.01 ???? Osobiscie raz w zyciu, za szczeniaka, postawilem kurs 1.01 mecz Niemcy vs. jakis nieznany kraj, juz nawet nie pamietam kto... Niemcy wygrali 6:0 :p Skończyło się pozytywnie hehe

E 0

eurokozak

Użytkownik
Powiem krótko: granie takich kursów to bezsens i nie bede sie tu woógle nawet produkował żeby to wyjaśniać komukolwiek bo nawet nie ma co tu wyjaśniać - bezsens i tyle. Temat do kosza moim zdaniem.

Do góry Bottom