>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kurs na wynik 0-0 po pierwszej połowie

M 0

marcinbosman

Użytkownik
Witam Panowie i Panie ????
Proszę o pomoc w następującej sprawie:
Orientuje się ktoś może, jak mniej więcej kształtują się kursy na wynik 0-0 po pierwszej połowie (w przerwie meczu), gdy nie padła żadna bramka? O ile mniej więcej spada taki kurs w porównaniu z sytuacją przed meczem?

lipers 102

lipers

Użytkownik
Wejdz sobie na betfair, poświęć chwilkę i zobacz. Zalezy to przeciez w bardzo duzej mierze od kursu przed meczem... w spotkaniach bez faworyta zaczynami z 7.0 - 8.0 ( no i tez nie jakies bramkostrzelne zespoły ... ) Jesli jest nuda na boisku to i do 4.0 potrafi spasc, jesli jest akcja za akcje to takie kursy sa oczywiscie wyższe. Do tego wszystkiego dochodza rowniez kartki ( czerwona szczegolnie ), ktore w znaczny sposob te kursy potrafia zmienić ( w obydwie strony ).

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 0

marcinbosman

Użytkownik
tak, wiem, że zależy to od kursu przed meczem. Jednak akurat to jest mało ważne jaki jest kurs przed meczem. Ważne jest to, ile średnio takie kursy mogą spaść, jeżeli pierwsza połowa skończy się wynikiem 0-0. Pytanie brzmi czy spadają średnio o połowę, o 1/3, o 2/3, czy są sytuacje, że spadają np. tylko o 1/4. Obserwacja swoją drogą, bo żeby jakaś zaobserwowana prawidłowość miała rację bytu, należy dokonać dużo obserwacji, więc dlatego pytam ????

ojciec 11

ojciec

Użytkownik
Ojciec jak to mozliwe, ze w meczu Chorwacji w przerwie mozna bylo grac 0-0 na koniec? xD
heh czepiasz się ???? oczywiście handlowałem w przerwie na 1-2 a z rozpędu zrobiłem babola ????
jak autor tematu chce to dzisiaj będę handlował na meczach Francja-Anglia i Ukraina-Szwecja więc mogę napisać jak będą kształtowały się kursy w przypadku 0-0 do przerwy.

ojciec 11

ojciec

Użytkownik
jeszcze w zadnym meczu na Euro nie padlo 0-0 i mysle, ze predko nie padnie ;) moze w ostatniej kolejce albo od 1/4
autorowi chodzi o 0-0 do przerwy,a taki wynik miał miejsce ????
Ukraina-Szwecja
przed meczem 0-0 7,2
w przerwie 0-0 3,6

Otrzymane punkty reputacji: +5
steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Witam Brylant właśnie z tego co mi się wydaje to chodzi o to że musiałeś grać wszystkie mecze bo przy skuteczności do 65% nie stosując żadnej progresywnej gry bylibyśmy w plecy. Jeżeli nastawiamy się na zysk z lay 0-0 HT to wiadomo że przy back 0-0 FT będziemy w plecy . Moim zdaniem Brylantowi chodziło o to że grał spotkania kolejkami np: sobota bundesliga 6 spotkań o 16 wtedy stawki po równo i jazda przy bramkach w 4 spotkaniach do przerwy na 6 powiniśmy wyjść na ✅ i to dlatego zbyt czasochłonne przy takich zyskach. Sam kiedyś grałem na back 0-0 FT + LTD HT ( brak remisu do przerwy) i dokładnie przy golu się sprawdzało że zysk był ale przy 0-0 jedank byl red ⛔. Jedyny sposób to dokupywanie w miarę upływu czasu backa na 0-0 FT . Jeszcze jedno kurs na lay 0-0 HT to około 3.20 a kurs na LTD do przerwy to 2.20 więc sami sobie obliczcie co jest lepsze. Wiadomo że 1-1 do przerwy to jesteśmy w ... no ale nic nie jest idealne.

Do góry Bottom