D 0 djork Użytkownik Sierpień 31, 2007 #1 Jestem ciekaw, czy stawiając na danego zawodnika strzeli/nie strzeli, otrzymujemy zwrot stawki, gdy całe spotkanie przesiedzi na ławce rezerwowych?
Jestem ciekaw, czy stawiając na danego zawodnika strzeli/nie strzeli, otrzymujemy zwrot stawki, gdy całe spotkanie przesiedzi na ławce rezerwowych?
46 narosdz Forum VIP Sierpień 31, 2007 #2 Z tego co wiem to gdy siedzi na ławce buki zaliczają jako "nie strzeli".
12 snap8 Użytkownik Sierpień 31, 2007 #3 Aby taki zakład był uznany zawodnik musi zagrać w danym meczu, nawet często widnieje taka adnotacja pod zakładem
Aby taki zakład był uznany zawodnik musi zagrać w danym meczu, nawet często widnieje taka adnotacja pod zakładem
D 0 djork Użytkownik Wrzesień 1, 2007 #4 No to mam szczęście, bo Gilardino wszedł wczoraj na dwie minuty i nawet piłki nie powąchał.
91 fcbialas Forum VIP Wrzesień 2, 2007 #5 jest to w regulaminie buka , lub wąsnie musi być adnotacja .Zazwyczaj jest tak raczej zawsze ze jesli postawisz ze zawodnik nie strzeli a on nie wyjdzie od pierwszej minuty to zakłąd nie jest liczony i jest kurs 1.00
jest to w regulaminie buka , lub wąsnie musi być adnotacja .Zazwyczaj jest tak raczej zawsze ze jesli postawisz ze zawodnik nie strzeli a on nie wyjdzie od pierwszej minuty to zakłąd nie jest liczony i jest kurs 1.00