No to grudzień. ;d
Middlesbrough - Stoke 1X @1.48
Engelberg (SUI) HS140 4 lub więcej Polaków w TOP30 Kwalifikacji @1.75
AKO: 2.59 1j sts 1.28j
Boro u siebie solidne jak na swoje miejsce w tabeli 4-4-3, 16 punktów w 11 meczach, z dołem tabeli skromnie, ale wygrywają. Stoke to dół tabeli, na wyjazdach 2-1-7, więc słabiutko. Moim faworytem gospodarze, dawno u siebie nie przegrali, a Stoke słabo gra na wyjazdach, mocno się tu sugeruję przewagą boiska.
Żyła, Stoch, Kubacki raczej powinni w trzydziestce kwalifikacji się znaleźć pozostaje jedno miejsce do obsadzenia i realnie o to powalczyć powinni chyba Wolny, Kot i Hula. Największe szanse ma raczej Wolny, skakać potrafi, w drużynówce tydzień temu skakał swietnie, ale w indywidualnym już słabiej. Kot jak mu akurat wyjdzie w tym przedziale też ma szanse się zmiescić.
Mechelen - Oostende 1 @1.73
Rzeszów - Radom +180.5 @1.84
Bydgoszcz - Będzin +185.5 @1.84
AKO: 7.03 (z bonusem +20% do nadzieji) 2j Fortuna 2j
Znów Oostende na wyjazdach gra słabo 1-1-7, przegrywają sporo, aktualnie seria L6 na wyjazdach w lidze. Mechelen rewelacyjnie u siebie nie gra, ale jest solidnosc 3-3-3. Ta słaba postawa gosci away mnie tu skusiła.
Resovia po jednym podobno lepszym meczu przeciwko Zawierciu, ale Aluron wyraźnie ostatnimi czasy grają gorzej niż zwykle, a Radom mimo kiepskich nazwisk w składzie gra swoje. Również wygrali 3:1 z Zawierciem i ostatnio odniesli 4 porażki, przyczepić się można do tej z Suwałkami. Koncertu żadnej z drużyn być tu nie powinno.
Drugi mecz to jedna wielka zagadka Bydgoszcz u siebie przegrywa, ale walczy, Będzin też walczy sam ze sobą, Mecz walki ogółem.
M. Lindvik - P. Prevc 1 @1.90
R. Kobayashi - S. Kraft 1 @1.55
D. Kubacki - P. Żyła 2 @1.80
K. Geiger - D. A. Tande 1 @1.55
AKO: 8.22 1j betfan 1j
czasss zniknąć...