>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

kupony z dyszkę

D 18

duh

Użytkownik
Witam serdecznie, nazywam się Piotr. Niektórzy z Was pewnie kiedys widzieli moje posty, ale zapewne wiekszosc nie.
Prowadzilem jakis czas temu swoj wątek, który był bardzo nieuporządkowany i prowadzony od niechcenia.
Chciałbym załozyć nowy w którym systematycznie będę umieszczał kupony ako. Jak one będą wyglądać ? Jaką przyjmę taktykę ? Za chwile wszystko wyjaśnie.
Najpierw po krótce streszczę a mianowicie gram 5 lat. Próbowałem wielu systemów, wielu bukmacherów.
Przechodziłem przez bukmacherkę w punktach i taką internetową po czym znów przechodziłem na naziemną.
Grałem i single i ako, małe kursy i te bardziej ryzykowne, do jakiego wniosku doszedłem ? NIE MA REGUŁY.
Obstawianie wyników meczy to dla mnie rozrywka, chęć sprawdzenia się, ale i loteria.
Nie ma pewniaków, nie ma idealnych systemów a możliwość błędu nawet przy najbardziej pewnym meczu i 100 procentowej pewności w naszej głowie,
przynosi dreszczyk emocji i dlatego właśnie gram i chce się podzielić tym z Wami.
Obstawiam tylko fortune i tylko buka naziemnego, polecam grać troche ryzykownie,
ale i w skupieniu myśleć nad możliwością danego zdarzenia i nie sugerować sie otoczeniem.
Osobiście tworze kupon w internecie a punkcie daje tylko karte z gotowym kuponem. Nie polecam sluchać profesjonalnych typów u buka naziemnego dziadków,
którzy calymi dniami psują tam powietrze i wzajemnie sprzeczają się jaki będzie wynik.
Jeśli aktualnie usłyszysz taki wykrzyczany typ u buka a nie znasz historii rozmowy która zapewne trwa od dobrej godziny,
spodziewaj się że wynik będzie zupełnie odwrotny ????
Do rzeczy !
Grając kupon ako zazwyczaj gram kurs od 5-20 w za ok. 10 zł.
Każdy zagrany kupon wrzucam na forum abyście mogli zobaczyć co gram,
na start daje sobie 100 zł czyli teoretycznie mam 10 szans na to aby wygrać i móc grać dalej.
Co każdą wygraną robie sumowanie jaki jest aktualnie stan gotówki, nie ścigam się z nikim obliczając jakieś yeldy.
Gram dla siebie bo to lubie i sprawia mi to frajde.
Nigdy się nie złamie i nie zgubie w swojej grze,
bo gram za takie kwoty na jakie mogę sobię pozwolić i na które może sobie pozwolić większość z Was. Rzadko, ale jednak pobieram typy z forum,
przyznaje, że można znależć perełki u swoich ulubionych typerów a jest tu sporo doświadczonych ludzi,
ale lepiej myśleć samemu i mieć później żal tylko i wyłącznie do samego siebie,
albo być dumnym z wygranej ze swoich typów.
Nie znajdziecie tu żadnego matematycznego potwierdzenia że moja metoda jest skuteczna i uda sie poprzez wykorzystanie jej zgromadzić fortunę.
Opieram się tylko na faktach i na doświadczenie które zebrałem.
Tak wygląda 7 ostatnich kuponów od ostatniego wygranego kuponu czyli wczoraj do przedostatniego.

Jak widzicie, często jest bardzo blisko, dlatego też motywuje mnie to aby grać, tym bardziej że do kieszeni wpadają pieniążki ????
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w grze
Życzcie tego także i mi !

D 18

duh

Użytkownik
i mały kuponik na dzisiaj ;)

Piast zadziwił, Elche pobralem z forum i niestety kolejny raz żałuję :p gramy dalej !
START : 100
AKTUALNA KASA : 80 zł

D 18

duh

Użytkownik
kilka dni przerwy od komputera, 2 dni temu zagrałem o to taki kupon którego niestety nie byłem w stanie wrzucić na forum, no nic, tak to bywa. Nie liczę go oczywiście do statystyk, tak poprostu chcialem się pożalić ????

kuponik z dzisiaj ;) pozdrawiam !

AKTUALNA KASA : 60 zł

D 18

duh

Użytkownik
nowy kuponik na dziś po małej przerwie
Niestety na kuponie są już dwa mecze z wczoraj, które weszły ale niestety nie miałem jak wczoraj wrzucić kuponu, więcej grzechów nie pamiętam ;)

AKTUALNA KASA : 50 zł

Do góry Bottom