Kupon 1(Dodanie jednego undera):
Santos-Bolivar - Over 2,5 8:0
1.45
Un.de Chile-Dep.Quito - Over 2,5 6:0
1.55
Fluminense-Internacional - Under 2,5 2:1
1.70
AKO 3.82
Dlaczego akurat te mecze?:
1.Santos-Bolivar - Over 2,5 = Santos w ostatnich 3meczach z Bolivar wygral tylko raz(11/05/05) mecz zakonczyl sie wynikiem
6:0 2 inne spotkania wygral Bolivar wynikami
2:1(26/04/12) oraz
4:3(16/02/05) z tego wynika ze w tym meczu MUSI pasc wiecej niz 2,5 bramki ale czy tak bedzie?Przekonamy sie.
2.Un.de
Chile-Dep.Quito - Over 2,5 = Te dwie druzyny spotkaly sie ze soba tylko raz(04/05/12) wtedy padl wynik
4:1 dla
Deportivo Quito .Tutaj bardziej patrzylem na wyniki tych druzyn w
Copa Libertadores a mianowicie
Universidad Chile rozegral 3mecze u siebie ze srednia bramek 3.0(9bramek strzelonych 3stracone) A
Deportivo na 3wyjazdy strzelili tylko 1bramke i az 4 stracili .Po tym mysle ze moze pasc tutaj Over 2,5.
3.Fluminense-Internacional - Under 2,5 = Tutaj nie jestem pewien.Patrzac na ostatnie 5meczy miedzy tymi druzynami padly 2wyniki Over 2,5.Tutaj takze bardziej sugerowalem sie tylko meczami w
Copa Libertadores. Fluminense w 3 jak dotad rozegranych spotkaniach "w domu" strzelilo 2 i takze stracilo 2bramki(co daje 0,67 bramki na mecz)
Internacional za to w 4 wyjazdach strzelilo 4 bramki a stracilo ich 9(srednia 1bramka na mecz) z tych danych mozna wnioskowac ze jednak bedzie Underek 2,5.
Zobaczymy jak to sie potoczy ???? Mam nadzieje ze moje typy oraz wytlumaczenie ich jest dosc szczegolowe.
Jesli ktos widzi w moim sprawdzaniu bledy ,chetnie prosze o wiadomosci na PW badz tutaj,ja sie dopiero ucze wiec kazda rada sie przyda!