P
0
piatka-154102
Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów!
Zajmuje się typowaniem od kilku dobrych lat. Od pewnego czasu obrałem sobie pewną strategię, która bardzo fajnie sie sprawdziła. Otóż skończyłem z popełnianiem błedu większości bukmacherów, a więc wygrać za wszelką cene i zrobić to jak najszybciej... lub stawiać jakieś spotkanie, które jest transmitowane w TV, a nie ma się bladego pojęcia o danym zdarzeniu. Zacząłem grać bardzo spokojnie, nie napalając sie na jednorazowe zyski. Ilośc dyscyplin, które można typować daje ogromne możliwości, aby przygotować skuteczny kupon z kursem łącznym w okolicach 5.00 - w zależności od oferty mogę przygotować od 1 do 3 kuponów dziennie. Właśnie taki mam zamiar, aby te kupony podawać tu na forum, przy skuteczności ok. 50 % - a jestem przekonany, że uda się to wykręcić mogę Państwu zagwarantować YIELD w okolicach 30-40 % co nie wątpliwie się przełoży na bardzo fajny zysk. Tyle słowem wstępu, jeszcze kilka słów technicznych jak ten "projekt" ma wyglądać. TYPOWANE DYSCYPLINY?
???? ATP, WTA, Challanger
najlepsze ligi Europejskie, rozgrywki klubowe oraz międzynarodowe
:siata: liga Polska, rozgrywki międzynarodowe
???? Polska Liga Koszykówki
RODZAJE ZAKŁADÓW?
1x2
Overy/Undery
ILOŚĆ KUPONÓW W MIESIĄCU?
40-80
KURSY?
Od @4,500 do @5,500
STAWKA?
Płaska stawka 10j
BUKMACHER?
W związku z obowiązującą ustawą, podnosimy poziom trudności i do każdego kuponu doliczam 12 % podatek. Kursy podaję z Forbet i Fortuny.
PRZEWIDYWANA SKUTECZNOŚĆ ?
40 - 70 %
???? ATP, WTA, Challanger
najlepsze ligi Europejskie, rozgrywki klubowe oraz międzynarodowe
:siata: liga Polska, rozgrywki międzynarodowe
???? Polska Liga Koszykówki
RODZAJE ZAKŁADÓW?
1x2
Overy/Undery
ILOŚĆ KUPONÓW W MIESIĄCU?
40-80
KURSY?
Od @4,500 do @5,500
STAWKA?
Płaska stawka 10j
BUKMACHER?
W związku z obowiązującą ustawą, podnosimy poziom trudności i do każdego kuponu doliczam 12 % podatek. Kursy podaję z Forbet i Fortuny.
PRZEWIDYWANA SKUTECZNOŚĆ ?
40 - 70 %
Zapraszam wszystkich do odwiedzania tematu oraz korzystania z typów. Mile widziane pozytywne komentarze. Mam nadzieję, że nie dam Wam możliwości wyrażania tych negatywnych. Jeżeli skorzystałeś z typów i ograłeś bukmachera razem ze mną zostaw " dzięki " co na pewno zmotywuje mnie do dalszego działania!
Podsumowanie kuponów w ramach tygodniówek, w każdy poniedziałek! PIĄTKA!