Cincinnati reds - Chicago Cubs typ 1 kurs 1.45 (2-3)
Chicago White Sox - New york Yankees typ 2 kurs 1.70(7-12)
Łączny kurs 2.46
Stawka 20 zł
Ewentualna Wygrana 49,30 zł
Mam taki kuponik - w sumie ten kupon to tak typowo dla rozrywki wiec stawka tylko 1 zł. Zobaczymy ile trafie ???? Starałem się wyłapać typy które według mnie mają spore szanse . Wyszukiwałem głownie takich typów aby zwycięzcą był gospodarz .
Bayer 04 Leverkusen - Borussia Mönchengladbach typ1 kurs 1.35
SV Wehen Wiesbaden - FC Carl Zeiss Jena typ 1 kurs 1.70
SK Sturm Graz - SC Magna Wr Neustadt typ 1 kurs 1.70
FC Parma - Brescia Calcio typ 1 kurs 1.80
US Palermo - Cagliari Calcio typ 1 kurs 1.80
Racing de Santander - FC Barcelona typ 2 kurs1.20
Betis Sevilla - Granada CF typ 1 kurs 1.60
Sporting Braga - Maritimo Funchal typ1 kurs 1.45
FC Pacos Ferreira - Portimonense SC typ 1 kurs 1.80
Feyenoord Rotterdam - Vitesse Arnheim typ 1 kurs 1.40
KRC Genk - Lierse SK typ 1 kurs 1.25
Wiecie Co.. Zaryzykuje. Ostatnio troche wygralem wiec postawie taki meczyk LKS Nieciecza - GKP Gorzow Wielkopolski TYP 2 Kurs 2,70.
Gorzów na wyjeździe coś ma ostatnio problemy, no ale mam nadzieje ze jednak mu się uda wygrać z LKSem Nieciecza. Powodzenia.
Kurs : 2,70
Stawka : 80 zł
Wygrana : 216 zł
Dzisiaj juz wiecej nie bede stawiał. wieczorkiem po wszystkich meczach napiszę zysk/strate ogolnie jakis maly bilansik ???? Możliwe ze potem podam kuponik na MLB ale to juz bedzie na dzien jutrzejszy ( po godzinie 24 )
A to już podaje kupon na dzień jutrzejszy . Po meczach MLB napisze podsumowanie dnia edytujac post z meczem seattle mariners - minnesota twins . w tamtym poscie zrobie podsumowanie ????
Kupon na jutro :
Atletico Madrid - Sporting Gijon Typ: 1 Kurs : 1,50
Ass Naval 1° Maio - Sporting Lissabon Typ: 2 Kurs : 1,75
1. FC Brno - AC Sparta Praha Typ: X2Kurs : 1,22
Jakoś mam przeczucie ze Sparcie nie bedzie tak latwo tego meczu wygrać. No zobaczymy ???? - przeczucie mnie mylilo ... 0:5 bylo
Kurs łączny : 3,20
Stawka : 50 zł
Ewentualna wygrana : 160,13 zł