>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Kuponik na najbliższą LM i LE; 5 zdarzeń, AKO 30+ - zapraszam!

V 1

vertixen

Użytkownik
Witam serdecznie,
Planuję zagrać mały wagonik za 100-200 PLN, ale chciałbym poznać wasze opinie co do tego zakładu bo sam już nie wiem, bo w końcu to mieszkanka LM i LE, więc nie to samo co liga... Liczę na waszą pomoc bo ja gram dopiero od pół roku ????
Chcę zagrać, ten kupon ponieważ miałem już nieraz farta na takich wyższych kursach typu 7 zakładów w angielskiej i z 30 &gt; 400+, 40 zł na dokładny remis i 600 zwrotu, 3 ostatnio w LE z 20 &gt; 200. Analizowałem sobię i jakby za te kupony zagrać minimum 100-200 pln, to już miałbym ładną kaskę, a tak mały plus przez te pół roku.
Dlatego chce zmienić &quot;styl&quot; grania, grać raz w miechu 3x po 100 PLN podobne zakłady jak ten, i jak w końcu wejdzie to ładna kaska jest:
Zakład na 5 zdarzeń:
Stawka: 100/200 PLN
Barcelona v AC Milan - Zakwalifikuję się AC Milan
FC Zenit v FC Basel - X2
Inter v Tottenham - 2 DNB
Bordeaux v Benefica - 2 DNB
Newcastle v Anzhi - 1 DNB
Kurs: 32,81
Analiza całego zakładu:
Co do pierwszego meczu: Milan w bardzo dobrej formie, prezentują solidny i równy futbol, nie grają w kratkę i na wyjeździe ostatnio przegrali w ubiegłym roku w grudniu, a poza tym 2 wygrane i 3 remisy. Barcelony oglądałem dwa ostatnie mecze z Realem i nie zachwycili, widać od razu, że to nie Barca Guardioli. Co do wyniku meczu obstawiałbym jakies 2-1 dla Barcelony, max 3-1 ponieważ myślę, że Milan zdoła strzelić im jedną bramkę.
Drugi mecz był bardzo ciekawy, obie drużyny miały fantastyczne okazję do strzelenia goli aczkolwiek Basel w groźnych sytuacjach przeważał co mówią same statystki 18 strzałów, 11 celnych, 7 niecelnych. Zenit zaś 9 strzałów i tylko 3 celne. Uważam, że w tym meczu obie drużyny się rozstrzelają i wynik zakończy się 2:2.
Inter z Tottenhamem, tutaj myślę, że Koguty powinny poradzić sobie ponownie bez problemu i wygrać 2-1/3-1 albo nawet i do zera, zagrali dobry mecz u siebie z interem, na wjeźdzcie z Liverpoolem rówież ładnie grali, stracili głupio dwa gole no ale cóż tak bywa. Inter zaś mizerna forma, przegrali u siebie ostatnio mecz z 12 Bolongą.
Bordeaux i Benefica - Benefica miażdzy, bardzo dobra forma. Piękny ich ostatnio mecz 5:0 z GV, 13 pozycja w tabeli, oglądałem ich pierwszy mecz i Bordeaux niczym specjalnym nie zagroził Benefice zaś Bordeaux ostatnio u siebie potrafił przegrać 2:0 z 15 Brestem.
Newcastle i Anzhi - tutaj myślę, że Newcastle powinno poradzić sobie 1-0/2-0. Oglądałem ich ostatni mecz ze Stoke i grali naprawdę ładny mecz. Sporo okazji, troszkę niewykorzystanych, które mogli a raczej powinni wykorzystać ostatecznie wygrywając 2-1. Anzhi coś ostatnio ma problem ze strzeleniem, remisując u siebie właśnie z Newcastle i przegrywając aż 2:0 z przedostatnią Mordovią na wyjeździe, która straciła w całej lidzie najwięcej bramek bo ich wynik to 20:41, a wciąż Anzhi nie zdołało im strzelić ani jednej bramki.
A jakie jest wasze zdanie, co o tym myślicie? Czego najbardziej się obawiać i co ewentualnie zmienić? Ja osobiście najbardziej boję się tego, że Milan jednak nie strzeli, będzie 2:0 i barca u siebie wygra w karnych albo dogrywce. Drugi mecz to Zenit z Baselem bo naprawdę ich pierwszy był równy, ten myślę, że będzie taki sam tylko, że Zenit ma jeszcze atut własnego boiska. Reszty jestem bardziej pewien niż niepewien ????

V 1

vertixen

Użytkownik
@kokodzambo93
Właśnie też tego się obawiam, odkąd &quot;stworzyłem&quot; ten zakład rozważałem też zagrać z Handicapu +1, + 1.5, kurs spada znacznie ale już większa &quot;szansa&quot;, tylko teraz z drugiej strony to ja widzę ten mecz tak, że albo Zenit się obudzi i właśnie pogromi Basel, albo będzie równy jak ten pierwszy dlatego też z drugiej strony nie wiem czy sens nawet z Handci bo jakby Zenit miałby wygrać to niewydaje mi się, że zrobi to jedną bramką

Do góry Bottom