>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kupon za 200zł/ 5-6 meczy

S 0

szpak018

Użytkownik
Witam,

postanowiłem skorzystać z promocji oferowanej przez betclic, czyli 200zł bez ryzyka na zakłady.
Z faktu, że w tym tygodniu gra LM oraz LE jest w czym wybierać. Tak więc przedstawiam kupon:

CSKA Moskwa - Real Madryt TYP 2 1,45
Sporting L. - Legia Warszawa Gol dla gości : Tak 1,75
B. M&#39;gladbach - Hamburg TYP 1 1,70
PAOK - Udinese Awans : Udinese 1,60
Schalke - Viktoria Plzen TYP 1 1,28
Manchester City - Porto 1,60

Łączny kurs: 14.14

Opis meczów.
1.Real madryt jest w gazie. Wygrywa wszystko i to nie zależnie czy gra w domu czy na wyjeździe. Bez problemu poradzi sobie z drużyną CSKA ( można by było się pokusić o zakład z handicapem -1 na real, ale ze względów bezpieczeństwa jest jak jest)
2. Legia pokazała co potrafi w swoim pierwszym meczu mogła bez problemu strzelić 3-4 bramki. Wynik 2-2 nie urządza, więc będą musieli coś strzelić jeżeli chcą cokolwiek osiągnąc. Jak dobrze pamiętamy Legia bardzo dobrze gra na wyjazdach w LE. więc jedna bramka dla drużyny z Warszawy nie powinna być problemem.
3. B. M&#39;gladbach bardzo dobrze sobie radzi w tym sezonie, udowodniła to pokonując u siebie Bayern Monachium 3-0, co więcej w tym sezonie jeszcze nie przegrała u siebie. Hamburg obecnie zajmuje 11 pozycje.
4. Udinese w pierwszym meczu miało 16 okazji na strzelenie bramki przy 5 PAOK. Udinese w lidze włoskiej zajmuje wysokie 3 miejsce i w tym meczu wystarczy jej jedna bramka do awansu.
5.Schalke w pierwszym meczu się potknęło remisując 1-1 z Victrią. Przed własną publicznoscią wygrana będzie czystą formalnością.
6.City w LE u siebie jeszcze nie przegrało w tym sezonie. Porto w pierwszym meczu przegrało 2-1 więc teraz będą nastawieni na ofensywę. City będzie konsekwentnie grało swoją piłkę, bramki padną najprawdopodobniej po kontrach oczywiście dla City.

Proszę o własne przemyślenia na temat tego kuponu. Ewentualnie proszę pisać własne typy z argumentacją.

Wspólnie ogramy buka ;]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Najpierw polecam Ci doczytać warunki tej promocji
http://forum.bukmacherskie.com/f216/promocja-betclic-zaklad-bez-ryzyka-do-200-zl-44516.html
z tego co mi się wydaje można grać tylko zdarzenia 3 drogowe a to
Sporting L. - Legia Warszawa Gol dla gości : Tak 1,75
jest 2 drogowe. Bo stracisz aby 200zł a zwrotu nie otrzymasz.
Co do meczów. Są działy tematyczne i zapewniam Cię , że tam będzie wszysto ładnie opisane. Tylko bliżej meczów. To jest Twój temat z typami i nikt nie będzie Ci go zaśmiecał swoimi przemyśleniami ;) dyskutuje się w działach tematycznych. Pozdro i powodzenia

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Najpierw polecam Ci doczytać warunki tej promocji
http://forum.bukmacherskie.com/f216/promocja-betclic-zaklad-bez-ryzyka-do-200-zl-44516.html
z tego co mi się wydaje można grać tylko zdarzenia 3 drogowe a to
jest 2 drogowe. Bo stracisz aby 200zł a zwrotu nie otrzymasz.
Co do meczów. Są działy tematyczne i zapewniam Cię , że tam będzie wszysto ładnie opisane. Tylko bliżej meczów. Pozdro i powodzenia
Nie jestem pewien ale chyba gdyby zagrał singla np. strzeli nie strzeli to zwrotu by nie było, jednak jak zakład wielokrotny to wszystko ok! Nie jestem w 100% przekonany ale wydaje mi się że tylko 2-drogowe single nie wchodzą w grę.
Pozdrawiam

S 0

szpak018

Użytkownik
W razie zakładu wielokrotnego możesz obstawić jakiekolwiek zdarzenia na jednym kuponie. Nie ma tutaj ograniczeń.
Pytałem, więc wszystko ok;]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie jestem pewien ale chyba gdyby zagrał singla np. strzeli nie strzeli to zwrotu by nie było, jednak jak zakład wielokrotny to wszystko ok! Nie jestem w 100% przekonany ale wydaje mi się że tylko 2-drogowe single nie wchodzą w grę.
faktycznie masz rację:
3. Aby otrzymać zwrot w przypadku przegranej, pierwszy zakład musi być postawiony na zdarzenia, które posiadają min. 3 możliwe wyniki (np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po dowolnych kursach. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. Zakłady BetClic14 nie są objęte tą ofertą
ale lepiej niech dobrze doczyta ;) widziałem ostatnio sporo postów z problemami o zwrot.

Do góry Bottom