>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kupon Sts sytem rospisowy

Status
Zamknięty.
bania997 0

bania997

Użytkownik
Witam mam pytanie bo nadałem kupon w Sts i on mi siadł tylko to był system rospisowy i nie musiały mi siadnac wszytskie mecze dlatego mam pytanie ile wygrałem pokazuje jakie mecze postawiłem :

System kombinacyjny Rospisowy2 z 6 stawka 30 zł

Mecze :
stawka 2.00 siadnoł
stawka 2.10 siadnoł
stawka 16.00 nie siadnoł ( pomyłka ale to szczegół)
stawka 1.85 siadnoł i to był Pewniak
stawka 1.18 siadnoł i to drugi pewniak
stawka 2.15 siadnoł
stawka 2.05 siadnoł
stawka 1.85 nie siadnoł

Zakładana wygrana z kuponu 799.80 zł

Prosze was o pomoc ilke wygrałem i z góry dziękuje ????

Dołaczam linka do kuponu jesli ktos by tak wolał :

http://img83.imageshack.us/my.php?image=kuponmj8.jpg

A 0

aquarius

Użytkownik
witam. nie chce mi się liczyć jaka jest twoja wygrana;) a widze że ktoś ci pomógł.ale na przyszłość jeśli obstawiasz np. 2 z 6 to kombinacji masz 15. grasz np za 15zł czyli 1zł na kombinacje. teraz: weszły ci 2 mecze z tych 6 czyli A,B i mają kursy A2.0zł i B3.0zł POwstaje kombin.AB mnożysz je co daje ci kurs 6 zł razy 1zł za tą kombinacje. Jeśli by weszły 3 mecze było by więcej kombinacji. NP: weszły 3 pierwsze mecze A,B,C (przy grze 2/6)mamy kombinacje AB AC BC. i tu też- kurs razy kurs razy stawka czyli tu 1zl. plus każda wygrana z każdej kombinacji. Mam nadzieję że choć trochę pomogłem życze wysokich wygranych. &quot;AQUARIUS&quot;
Ps. weszły ci 4 mecze z 6 czyli ABCD kombinacje: AB,AC,AD,BC,BD,CD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom