>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupon przegrany rozliczony jako wygramy

G 0

grand88

Użytkownik
Witam, czy ktos spotkał się z podobną sytuacja w polskim buku?

Zawarłem kupon AKO w polskim buku i jak to czesto bywa jedno spotkanie mi nie weszło (sprawdzałem w róznych zródłach). Bukmacher spotkanie rozliczył jako zakład wygrany i wypłacił mi pieniądze. Czekałem kilka dni czy cos sie zmieni i moze anulują wypłate ale nic takiego się nie stało. Postanowiłem przelac kwotę na własne konto bankowe.

W regulaminie mają zapisy odnośnie takich błędów, i zgodnie z tym regulaminem mogą cofnąc wypłate na konto gracza, albo w przypadku gdy juz gracz wypłaci wygraną na swoje konto mogą żadać przelewu zwrotnego.

Ciekaw jestem czy ktoś sie juz spotkał z taka sytuacją, czy rzeczywiście żadają zwrotu wypłaconej kwoty, itp. Bo regulamin regulaminem a praktyka praktyką.

Swoją drogą te regulaminy polskich buków wołają o pomstę do nieba, w normalnym obrocie cywilnoprawnym spora część znajdujących się tam zapisów zaliczałaby się do klauzul niedozwolonych w zakresie umów z konsumentem i byłaby nieważna !!

Co o tym sądzicie ??

K 12

kretol

Użytkownik
Ja kiedyś zagrałem zakład na B,A.H i przegrałem a został rozliczony jak zwrot więc jeszcze raz za tą samą kwotę zagrałem i przegrałem po raz kolejny. Poprawili się z tym pierwszym typem i konsekwencją tego było moje ujemne saldo u nich. Przez kilka miesięcy widniało -250zł i nie miałem zamiaru tam nic wpłacać aż któregoś pięknego dnia skasowali mi ten minus i mogłem grać od nowa. Oczywiście odzyskali te swoje 250zł z nawiązką ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Napisz o jakiego konkretnie bukmachera chodzi, bo po stwierdzeniu &quot;polski buk&quot; za wiele z doświadczenia powiedzieć nie można.

rg19 0

rg19

Użytkownik
Ja miałem sytuacje dwa razy w StS w tenisie stołowym, na wynikach był mecz X-Y i wygrała 1, a w StSie mieli Y-X i mieli ze wygrala tez 1, pewnie przez pomyłkę , kupon mi wszedł dzieki temu, odebrałem kase( u naziemnego) i po kilku dniach nie zmienili i tak wyniku.

W drugim przypadku pomylili sie na moja nie korzyść, napisałem na chacie i po kilku minutach zmienili.

Do góry Bottom