>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupon kombinacyjny

uriel 0

uriel

Użytkownik
Witam, chce zrobić kupon na jutro na F1. Nie lubie grać singli i chce zrobić kombinacyjny. Ale nie moge... I nie wiem dlaczego. W BAHu nie podswietla mi sie ze moge na to wejsc i zrobic. W F1 sie nie da czy jak?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Teraz sprawdzam i faktycznie co jest dziwne zawsze było można trzeba spróbować później może się uda.

punkix91 0

punkix91

Użytkownik
Kurcze, nadal nie mozna robic kuponu kombinacyjnego ;/
Pisze do supportu, moze cos sie dowiem...
Dobra, bedzie trzeba przezyc bez takiego meczu. Tlumacza sie ze to wina bukmacherow i zebym napisal e-maila. Formula za niecale 2h a oni mowia o mailu.... Dzisiaj bah odwalilo... :/

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Podłącze się pod ten temat bowiem pomimo, iż przeszukałem forum nie znalazłem odpowiedzi. Mam konto na Bet at home i problem w tym, że aktywną mam tylko opcję kuponu pojedynczego, czyli mogę grać tylko i wyłącznie single. Zakładki: Kombinacyjny, System, Wielokrotny oczywiście są widoczne jednak w ogóle są nieaktywne. Macie jakiś pomysł? Co może być powodem? Z góry dzięki!

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Podłącze się pod ten temat bowiem pomimo, iż przeszukałem forum nie znalazłem odpowiedzi. Mam konto na Bet at home i problem w tym, że aktywną mam tylko opcję kuponu pojedynczego, czyli mogę grać tylko i wyłącznie single. Zakładki: Kombinacyjny, System, Wielokrotny oczywiście są widoczne jednak w ogóle są nieaktywne. Macie jakiś pomysł? Co może być powodem? Z góry dzięki!
Najpierw wybierz typy a potem zmień opcję na kombinacyjny.
Nieaktywne są tylko przy wybranym jednym spotkaniu (przynajmniej tak powinno być).
Możliwe też, że próbujesz zagrać typy, których nie można łączyć (np. 2 dotyczące jednego spotkania)

Otrzymane punkty reputacji: +1
kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Najpierw wybierz typy a potem zmień opcję na kombinacyjny.
Wielkie Ci dzięki za podpowiedź :spokodfhgfh: Robiłem troszkę na odwrót, czyli wybierałem jeden typ następnie próbowałem zmienić opcję na kombinacyjny. Odpowiedź bardzo prosta - wystarczy w zasadzie wybrać 2 dowolne typy, a system automatycznie przekieruje na kupon kombinacyjny jak również kupon systemowy robi się aktywny. Jakie to proste (teraz :])

Do góry Bottom