>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupon aku 2/3

K 0

kpelczar

Użytkownik
Witam
Mam pytanie odnośnie kuponu akumulacyjnego 2/3
Dzisiaj postawiłem pieniądze na takim kuponie. Łączne ako wyniosło 1,5, za wszystkie trzy zakłady zawarte na tym kuponie. I oto moje wątpliwości:
1.Dlaczego, jeśli wpisałem w stawce 10zł, to dalej, po wciśnięciu &quot;ok&quot; pojawiła się stawka 30 zł? Możliwa wygrana wyniosła wtedy 39zł, czyli nie pasuje to do kursu 1,5. Od czego to zależy?
2.Jeśli wejdą tylko 2 z trzech meczy, to ile zwrócą mi pieniędzy: 10zł, czy 30?
3.Mam jeszcze jedną prośbę. Proszę, wytłumaczcie mi na czym polegają zakłady 2/3. Bo wszędzie piszą, że otrzymam zwrot włożonych pieniędzy w przypadku wejścia 2 zdarzeń, ale skąd ten dziwny mnożnik, przez który wyszło 39zł? I dlaczego jest 30, a nie 10, które chciałem postawić?

Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi.
Pozdrawiam ????

B 0

browar112

Użytkownik
Wpisales w stawce 10 zl,a jest to stawka nie kuponu lecz kazdej kombinacji.Kombinacje na kuponie 2/3 sa nastepujace: ab,ac,bc.Za kazda z nich placisz 10 zl czyli laczna wartosc kuponu wynosi 30 zl.
NIe dostaniesz zwrotu stawki jak wejda 2 typy na 3.Jest to bojda.Dam ci przyklady. postawiles kupon 2/3 Na ktorym widnieja trzy typy:a(kurs 2 zl),b(kurs 2 zl) i c (kurs 3 zl).W takim wypadku liczysz ile mozesz zarobic.Zeby wyliczyc ile zarobisz musisz pomnozyc kazdy typ przez siebie i dodac ilosc kombinacji: A x B + B x C + A x C. czyli: 2 x 2 + 2 x 3 + 2 x 3=16 zl. To jest twoja maksymalna wygrana gdybys postawila kupon za 3 zl( po 1 zl na kazda kombinacje). Jesli ci wejda 2 typy to wygrana liczysz tak samo tylko ze dodajesz do siebie 2 kombinacje ktore weszly,np wszedl typ B i C: B x C= 2 x 3=6 zl.
Wiec twoja wygrana przy puszczeniu kuponu za 3 zl( 1zl na kazda kombinacje) wynosi 6 zl. To ile dostaniesz pieniedzy za wejscie poszczegolnych kombinacji latwo jest obliczyc tak jak pokazalem powyzej. NIe zawsze jednak gdy 2 typy wejda bedziesz na plus.w Kuponach Akumulowanych(inaczej w systemach) nalezy stawiac duze kursy(2&lt;X , gdzie X to Kursy stawiane) by wyjsc na plus.

K 0

kpelczar

Użytkownik
Niestety kupon okazał się pechowy. Ale w końcu człowiek uczy się na błędach ????

Browar dzięki :-D Miło mieć wsparcie
Pozdrawiam

Do góry Bottom