Witam,
Jaką kwotę można maksymalnie postawić na kupon ako, który zawiera 2-3 spotkania i kurs łączny nie przekracza 3,00?
Jak to jest w bukach internetowych, a jak w naziemnych?
jest bardzo różnie ale zazwyczaj każdy przyjmie ci kwotę około 500zł. Są takie które więcej ale później możesz zostać ograniczony limitami.
Jak chcesz naprawdę dużo stawiać to powinieneś grać w pinnacle albo betfair(ale tu tylko single). Tam na pewno nie dostaniesz żadnych limitów
jest bardzo różnie ale zazwyczaj każdy przyjmie ci kwotę około 500zł. Są takie które więcej ale później możesz zostać ograniczony limitami.
Jak chcesz naprawdę dużo stawiać to powinieneś grać w pinnacle albo betfair(ale tu tylko single). Tam na pewno nie dostaniesz żadnych limitów
Że betfair to giełda to ja wiem. Ale kto powiedział że musisz tradować? Przecież możesz postawić kurs back(to jest to samo co kurs u zwykłego buka, a często jest dużo wyższy niż u konkurencji) i zostawić, nie musisz wystawiać później laya i po sprawie. Tylko, że tu możesz grać tylko single:-D. A żeby ktoś dostał limit kiedyś to nie słyszałem. Jest tam chyba tylko ograniczenie 10 000 L na rynek. Ale jakoś nigdy nie sprawdzałem:-D
na betfair mozna stawiac akumulatory. na stronie glownej wybierz 'Sport'
w menu po lewej stronie pisze multizaklady - kliknij i wybierz co chcesz.