>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupon ako- max stawka?

K 16

kkkc2

Użytkownik
Witam,
Jaką kwotę można maksymalnie postawić na kupon ako, który zawiera 2-3 spotkania i kurs łączny nie przekracza 3,00?
Jak to jest w bukach internetowych, a jak w naziemnych?

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
jest bardzo różnie ale zazwyczaj każdy przyjmie ci kwotę około 500zł. Są takie które więcej ale później możesz zostać ograniczony limitami.
Jak chcesz naprawdę dużo stawiać to powinieneś grać w pinnacle albo betfair(ale tu tylko single). Tam na pewno nie dostaniesz żadnych limitów

student89 0

student89

Użytkownik
jest bardzo różnie ale zazwyczaj każdy przyjmie ci kwotę około 500zł. Są takie które więcej ale później możesz zostać ograniczony limitami.
Jak chcesz naprawdę dużo stawiać to powinieneś grać w pinnacle albo betfair(ale tu tylko single). Tam na pewno nie dostaniesz żadnych limitów
betfair to gielda, wiec nie polecam bo tam roznie z kursami i trzeba sie bawic w lay/back a dla &#39;ciemnego&#39; to cuz, czarna magia pewnie

Pinnacle - dobre kursy, limitow raczej miec nie bedziesz chyba ze grasz po 15k+ i na &#39;dziwne&#39; ligi

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
betfair to gielda, wiec nie polecam bo tam roznie z kursami i trzeba sie bawic w lay/back a dla &#39;ciemnego&#39; to cuz, czarna magia pewnie
Że betfair to giełda to ja wiem. Ale kto powiedział że musisz tradować? Przecież możesz postawić kurs back(to jest to samo co kurs u zwykłego buka, a często jest dużo wyższy niż u konkurencji) i zostawić, nie musisz wystawiać później laya i po sprawie. Tylko, że tu możesz grać tylko single:-D. A żeby ktoś dostał limit kiedyś to nie słyszałem. Jest tam chyba tylko ograniczenie 10 000 L na rynek. Ale jakoś nigdy nie sprawdzałem:-D

Do góry Bottom