Witam, w najbliższym czasie zamierzam zakupić nowy tel, obecnie posiadam samsunga i8510, ale jest on strasznie wolny, wybór padł na coś bardziej cywilizowanego ???? , problem polega na tym, że obecnie nie orientuję się za bardzo.
Tel koniecznie musi posiadać szybką przeglądarkę internetową (gra na bet365, betfair),wi-fi, jakieś google mapy, wyświetlacz min.3.7 cala, wysoka rozdzielczość z racji częstego korzystania z neta, aparat wystarczy aby można było zrobić zdjęcia jakich notatek itp. bateria aby chociaż 2 dni wytrzymała. Nie chcę też aby telefon ''mulił''
Cena do 1000zł,
Wstępnie rozważam Samsunga Galaxy S (czytałem o nie najlepszej jakości obudowie)
Będę wdzięczny za każde wskazówki, opinie, propozycje.
No to chyba na tyle jak coś jeszcze mi się przypomni do dopiszę.
Tel koniecznie musi posiadać szybką przeglądarkę internetową (gra na bet365, betfair),wi-fi, jakieś google mapy, wyświetlacz min.3.7 cala, wysoka rozdzielczość z racji częstego korzystania z neta, aparat wystarczy aby można było zrobić zdjęcia jakich notatek itp. bateria aby chociaż 2 dni wytrzymała. Nie chcę też aby telefon ''mulił''
Cena do 1000zł,
Wstępnie rozważam Samsunga Galaxy S (czytałem o nie najlepszej jakości obudowie)
Będę wdzięczny za każde wskazówki, opinie, propozycje.
No to chyba na tyle jak coś jeszcze mi się przypomni do dopiszę.