>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kupno telefonu (Android)

U 4

ukasz

Użytkownik
Witam, w najbliższym czasie zamierzam zakupić nowy tel, obecnie posiadam samsunga i8510, ale jest on strasznie wolny, wybór padł na coś bardziej cywilizowanego ???? , problem polega na tym, że obecnie nie orientuję się za bardzo.
Tel koniecznie musi posiadać szybką przeglądarkę internetową (gra na bet365, betfair),wi-fi, jakieś google mapy, wyświetlacz min.3.7 cala, wysoka rozdzielczość z racji częstego korzystania z neta, aparat wystarczy aby można było zrobić zdjęcia jakich notatek itp. bateria aby chociaż 2 dni wytrzymała. Nie chcę też aby telefon &#39;&#39;mulił&#39;&#39;
Cena do 1000zł,

Wstępnie rozważam Samsunga Galaxy S (czytałem o nie najlepszej jakości obudowie)

Będę wdzięczny za każde wskazówki, opinie, propozycje.

No to chyba na tyle jak coś jeszcze mi się przypomni do dopiszę.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Cześć,
Ja również planuję zmienić telefon i również wpadł mi w oko HTC Desire, ponadto chciałem to w abonamencie [ mam kartę z Orange, ale nie wystarcza mi na miesiąc 25 zł ], ale niestety już Desire nie dają także muszę go szukać osobno i kupić tak od siebie bądź szukać u innego operatora [ z tego co orientowałem się to od Play nikt nie da mi lepszej oferty ], ale to już jest słabsza opcja.
Wiecie może w jakiej cenie może chodzi sam telefon, po ile mógłbym go nabyć ?

U 4

ukasz

Użytkownik
Cześć,

Ja również planuję zmienić telefon i również wpadł mi w oko HTC Desire, ponadto chciałem to w abonamencie [ mam kartę z Orange, ale nie wystarcza mi na miesiąc 25 zł ], ale niestety już Desire nie dają także muszę go szukać osobno i kupić tak od siebie bądź szukać u innego operatora [ z tego co orientowałem się to od Play nikt nie da mi lepszej oferty ], ale to już jest słabsza opcja.

Wiecie może w jakiej cenie może chodzi sam telefon, po ile mógłbym go nabyć ?
http://www.ceneo.pl/6511792 wg ceneo za nowy trzeba wybulić ~1000zł

Z samsunga rozważam jeszcze Galaxy S i Galaxy S+(ten ma słabszy układ graficzny, ale procesor o taktowaniu większym o 0.4 Ghz) ale podobno SGS&#39;a można podkręcić) to takie suche dane. Może wypowiedzą się posiadacze tych tel. jeszcze.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
ja mam HTC Sensation i jestem z niego zadowolony

co najważniejsze spadał mi już kilka razy na twarde powierzchnie i prawie nawet rysy nie widać :)

tylko, że znowu one są pewnie droższe od Desire, więc nie w Twoim segmencie cenowym.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Też się zastanawiałem nad Sensation, ale jest znacznie droższy, domyślam się, że w Polsce nie kupowałeś, ale jeśli można to ile Cię wyszedł ?
Ponadto jakbyś mógł opisać dostęp do internetu i funkcje typu radio i odtwarzacz mp3, czy jesteś zadowolony ?
Dzięki.

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
płacę 25 funtów miesięcznie, telefon miałem za darmo. Mam w tym jakieś 600 minut + 500 smsów + 1GB transferu danych.

dostęp do internetu wiadomo zależy od anten w sieci - mi zawsze działa,
chociaż nie zawsze jest 3G. Bardzo jestem zadowolony z nawigacji. Mam go juz 3 miesiące, zawiesił się z 3 razy, wystarczyło zrestartować.

Radia kompletnie nie słucham... ściągam podcasty. Ogólnie z tego jestem zadowolony, wiem, że najnowszy Sensation jest jeszcze bardziej ulepszony multimedialnie ( ale serio nie wiem już czym sie różni od mojego modelu ).

Smsy pisze się bardzo dobrze, są słowniki, ksiażka, kontakty są zrobione dobrze,
jest masę gier i dodatków więc jest w czym wybierać.

Aha, z tego co pamiętam to HTC ma najslabszy aparat w porównaniu z Samsungiem i IPhonem ( czytałem opisy ) , aczkolwiek jak dla mnie robi dobre zdjęcia, wiadomo, że i tak żaden telefon nie zastąpi prawdziwego aparatu f.

Do góry Bottom