>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[Kupie] PS2

A 0

adam1616

Użytkownik
Sprzedam PS2 , od 500zł minimum ale mysle ze jest wart wiecej
Muj PS2 ma 1 rok , 2 pady 2 kiery pamieci,dodatkowo jest przerobiony
Jesli kupisz mojego PS2 to dam CI dodatkowo numer gg pewnego Pana ktury sprzeda kazdą gre , jaką tylko chcesz za 20 zł od sztuki

muj numer ggg 4216800

A 0

adam1616

Użytkownik

PS2 jest w bardzo dobrym stanie , nie gram na nim a pieniadze są mi potrzebne

moje gg 4216800

snap8 12

snap8

Użytkownik

PS2 jest w bardzo dobrym stanie , nie gram na nim a pieniadze są mi potrzebne

moje gg 4216800
To nieźle sobie liczysz . Nowe PS 2 kosztuje w granicach 490 zł i oprucz tego co wymieniłęś zazwyczaj dorzucaja jeszcze jakaś gre do tego

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
To nieźle sobie liczysz . Nowe PS 2 kosztuje w granicach 490 zł i oprucz tego co wymieniłęś zazwyczaj dorzucaja jeszcze jakaś gre do tego
Ja sprzedam za 600...:-D przerobienie kosztuje swoje dodatkowo trzeba zakupic karte pamięci która tez kosztuje nie wspomne o [gierkach których jest ok 30 co równa sie prawie z kwotą po ile stoi sama konsola

[SPRZEDANE]

M 0

marcin1995r

Użytkownik
Siema ja w sprawie tego ogłoszenia .Mam na sprzedanie ps2 przerobioną w stanie bardzo dobrym 2katry,2pady kierownica i dużo gier cena jaka mnie interesuję to 600zł .jak cos to pisać na gg.3216370

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
Wy jesteście IDIOTAMI !!! DEBILE NAUCZCIE SIĘ PISAĆ BO TO AŻ RAZI W OCZY !
Debilu jak ty chcesz coś sprzedać jak ty nie umiesz napisać słowa MÓJ
Muj
muj numer ggg 4216800
A tu drugi idiota, nie odstępujący poziomem koledze oczywiście...
Jesteście debilami ! Nie mogę się powstrzymać od skomentowania waszego poziomu, bo to jest dla mnie przegięcie.Rozumiem zrobić błąd w jakimś wyrazie, ale nie w takim jak oprócz czy też mój.No ludzie jesteście debilami, nie da się inaczej tego nazwać !
Zapewne zaraz powiecie mi, że macie jakąś dysfunkcję i macie na to papiery, bo wiem dobrze jak to teraz jest, teraz się nie robi błędów, teraz się ma na wszystko papiery...
DNO ! społeczne dno ! a to forum tylko cierpi przez takich jak wy !

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Dodam tylko, iż ostatnio widziałem w telewizji reklamę sklepu Saturn, gdzie w promocji jest zupełnie nowe PS 2 slim + gra FIFA 08 za 499 zł ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
lepiej kupić używke w dobrym stanie niż nie kompletną nową konsole, za przerobienie również trzeba zapłacić karty pamięci ew drógi pad nie wspominając gierki na które równiez trzeba czasami wydać

Do góry Bottom