D 0 djgrzeslav Użytkownik Wrzesień 15, 2006 #1 kupie bon baw, jakis ciekawy nominał, płace na moneybookers, prosze pisac na pw
W 2 wislak Forum VIP Wrzesień 15, 2006 #2 hmm nie znam sie na tym za dobrze ale nei lepiej na BAWA wplacic od razu? przeciez bon trzeba obrocic chyba ....
hmm nie znam sie na tym za dobrze ale nei lepiej na BAWA wplacic od razu? przeciez bon trzeba obrocic chyba ....
F 0 franekem Użytkownik Wrzesień 16, 2006 #3 Ja zawsze nie zdążę obrocić ,szybciej przegram i nie mam co wyciagnąc. Nie kupie.
34 damian77 Forum VIP Wrzesień 16, 2006 #4 Ja zawsze nie zdążę obrocić ,szybciej przegram i nie mam co wyciagnąc. Nie kupie. Kliknij aby rozwinąć... On napisal ze chce go kupić , a nie sprzedać :!: Czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:
Ja zawsze nie zdążę obrocić ,szybciej przegram i nie mam co wyciagnąc. Nie kupie. Kliknij aby rozwinąć... On napisal ze chce go kupić , a nie sprzedać :!: Czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:
13 picia Użytkownik Wrzesień 19, 2006 #5 djgrzeslav po co Ci bon :?: Zaraz Ci konto zabanują Ale jeśli już chcesz to popytaj się na czacie bwin (na LIVE) tam czasem ktoś ma, tylko się nie daj nabrać...
djgrzeslav po co Ci bon :?: Zaraz Ci konto zabanują Ale jeśli już chcesz to popytaj się na czacie bwin (na LIVE) tam czasem ktoś ma, tylko się nie daj nabrać...