12 szczpl Forum VIP Wrzesień 9, 2005 #1 Tak jak w temacie. Każdy kto ma jakieś fajne nowe, i stare gierki na ps2 to przosze o kontakt w tym temacie albo na PW. Najbardziej zalezy mi na -Tekken 5 -Burnaut 2 -Final Fantasy X-2 -GT 4 -Władca pierscieni Trzecia Era. Z ceną sie jakoś dogadamy.
Tak jak w temacie. Każdy kto ma jakieś fajne nowe, i stare gierki na ps2 to przosze o kontakt w tym temacie albo na PW. Najbardziej zalezy mi na -Tekken 5 -Burnaut 2 -Final Fantasy X-2 -GT 4 -Władca pierscieni Trzecia Era. Z ceną sie jakoś dogadamy.
0 yoshimotsu Użytkownik Wrzesień 9, 2005 #3 ja mam ps 1.A gry z ps 1 pasują na ps2!(tylko gry tzn."pirackie"Mam wormsy,fife 2003,is pro 2,gun fighter,metal gear solid, i tak długo bym mógł wymieniać......ale som w kiepskim stanie ???? rysa na rysie.ale grac się da
ja mam ps 1.A gry z ps 1 pasują na ps2!(tylko gry tzn."pirackie"Mam wormsy,fife 2003,is pro 2,gun fighter,metal gear solid, i tak długo bym mógł wymieniać......ale som w kiepskim stanie ???? rysa na rysie.ale grac się da
12 szczpl Forum VIP Wrzesień 9, 2005 #4 Ja mam kumpla co chce opchnac..to sie zapytam Kliknij aby rozwinąć... oki, czekam na odpowiedz. najlepiej na PW A gry z ps 1 pasują na ps2! Kliknij aby rozwinąć... Tak pasują, ale wolalbym troche nowsze tutuły. Bez urazy, ale to co napisales nie interesuj mnie. W wiekszosc gralem, albo mam ????
Ja mam kumpla co chce opchnac..to sie zapytam Kliknij aby rozwinąć... oki, czekam na odpowiedz. najlepiej na PW A gry z ps 1 pasują na ps2! Kliknij aby rozwinąć... Tak pasują, ale wolalbym troche nowsze tutuły. Bez urazy, ale to co napisales nie interesuj mnie. W wiekszosc gralem, albo mam ????
42 hubert_23 Forum VIP Wrzesień 10, 2005 #5 Tak jak w temacie. Każdy kto ma jakieś fajne nowe, i stare gierki na ps2 to przosze o kontakt w tym temacie albo na PW. Najbardziej zalezy mi na -Tekken 5 -Burnaut 2 -Final Fantasy X-2 -GT 4 -Władca pierscieni Trzecia Era. Z ceną sie jakoś dogadamy. Kliknij aby rozwinąć... w pazdierniku moge ci zalatwic kazda nowosc warunek musisz miec przepbiona :]
Tak jak w temacie. Każdy kto ma jakieś fajne nowe, i stare gierki na ps2 to przosze o kontakt w tym temacie albo na PW. Najbardziej zalezy mi na -Tekken 5 -Burnaut 2 -Final Fantasy X-2 -GT 4 -Władca pierscieni Trzecia Era. Z ceną sie jakoś dogadamy. Kliknij aby rozwinąć... w pazdierniku moge ci zalatwic kazda nowosc warunek musisz miec przepbiona :]
12 szczpl Forum VIP Wrzesień 11, 2005 #7 oczywiscie konsola jest przerobiona, dam wam wiecej wskazuwek około środy, teraz nie mam za durzo czasu na te sprawy.
oczywiscie konsola jest przerobiona, dam wam wiecej wskazuwek około środy, teraz nie mam za durzo czasu na te sprawy.