>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ktory bukmacher do powaznej gry?

G 0

gregus88

Użytkownik
Witam,

ktory bukmacher nadaje sie najbardziej to powaznej gry? (wklad 15 k+).

Czego wymagam?

Stosunkowo wysokich limitow
Braku limitow po serii paru wygranych
Braku problemow z wyplata
Braku innych cyrkow czyli ogolnie STABILNOSCI i PEWNOSCI.

Co gram?
W 80% jest to hokej.

Prosze o porady ????

G 0

gregus88

Użytkownik
A zeby bylo prosciej.
Aktualnie mam konta w:
Marathon - najlepsze kursy hokej, bardzo niskie limity ????
Bet365 - glowny bukmacher, limity duzo wieksze ale czasami tez walna jakis niski prog
unibet - gdzies tam kiedys gralem, konto aktualnie w razie okazji pod reka
Myslalem nad:
Pinnacle
William
Tylko obydwoje tych bukmacherow ma bardzo licha oferte na europejski hokej (nie mowiac juz o polskim) ????

S 0

super-bet

Użytkownik
ja to wiem z autopsji, bwin, bet365, osttanio unibet expect betsafe bettson to są buki u ktorych ugrasz pare tysia i cie banują , ale jesli Ty grasz za drobne i ugrywasz drobnę to cie bedą szanować

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
ja to wiem z autopsji, Bwin, Bet365, osttanio Unibet Expect Betsafe bettson
kolego, po pierwsze - aby dostać limit nie musisz grać grubo, dwa - jak poważna gra za większe pieniądze to ameryki nie odkryłeś z bwinem, expectem itd. Ale skoro taki bonzo jesteś, to nie wyskakuj tylko z pinnacle, bo co prawda wielu takich buków nie ma, ale sbobet, betcris czy bookmaker jak najbardziej się nadają do ostrej gry. Żadna to amatorszczyzna co powinieneś wiedzieć skoro taki boss jesteś ????

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
William Hill też jest ok jak najbardziej. dodałbym jeszcze PinnacleSports i Sportingbet.
William Hill to jeden z moich ulubionych buków, ale nigdy tam nie pograsz jak w Pinnacle, szybko limitują teraz. Nie wiem z jakiej paki dałeś tu sportingbet, kilka zakładów za 400-600 pln i limit.
pzdr.

S 0

super-bet

Użytkownik
kolego, po pierwsze - aby dostać limit nie musisz grać grubo, dwa - jak poważna gra za większe pieniądze to ameryki nie odkryłeś z bwinem, expectem itd. Ale skoro taki bonzo jesteś, to nie wyskakuj tylko z pinnacle, bo co prawda wielu takich buków nie ma, ale sbobet, betcris czy bookmaker jak najbardziej się nadają do ostrej gry. Żadna to amatorszczyzna co powinieneś wiedzieć skoro taki boss jesteś ????
nie znam Twojej definicjii grać za grubo więc nie wiem jak się ustosunkować, ja wiem swoje Ty masz prawo sie nie zgadzać - takie prawo ????
co do w/w buków które podałeś jak z wyplatami ? nie ma problemów z nimi dziś ??

Do góry Bottom