>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ktory buk

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
gralem na betsafe niestety wtopa^^ ;/

ktory buk daje w tej chwili najwieksy bonus jesli wplace 100 zl i nie chce sie bawic w zadne skany dowodow etc..

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
chyba gosciu ty jestes malolat czytaj, mozgu uzywaj nie weim gralem w betsafe co a tym idzie musze miec 18..ogarnij a jak masz spamic to nie wiem moze forum zmien ?

S 11

support75

Użytkownik
chyba gosciu ty jestes malolat
nigdzie nie napisałem, że jesteś niepełnoletni.

Druga sprawa, próbuje Cię uświadomić że jeśli decydujemy się na granie on-line musimy liczyć się z tym, że skany naszych dokumentów będą potrzebne. Czasem nawet dwa dokumenty tożsamości + rachunek. Więc jeśli nie odpowiadają Ci tego typu warunki jakie stawiają firmy bukmacherskie w internecie to przenies się do bukmacherów naziemnych, ale tak jak pisałem tam też musisz liczyć się z tym, że będą chcieli Twój dowód (może nie koniecznie skanować, ale oglądać).

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
na betsafe nie chceli nic na jakim jescze nie potreba takich rzeczy..nie chce mi sie po prostu nie mam czasu chce na wtorek wieczor miec wszystko zalatwione bo lm jest..

S 11

support75

Użytkownik
ciężko się czyta Twoje posty.
Nie chcieli skanów bo nie zlecałeś wypłaty. Mało który (choc są wyjątki) bukmacher chce skan przed wypłatą. Możesz spokojnie wpłacić do większości firm reklamujących się na polskim rynku, dostaniesz bonus a o skan zostanie ewentualnie po proszony gdy zlecisz wypłatę.

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
Nie chcieli skanów bo nie zlecałeś wypłaty.
nie chcieli bo tam po prostu nie chca..robilem co chcialem bez takich rzeczy..
no dobrze to skoro skan dowody bedzie mi tylko potrebny do wyplaty to ppwiedz mi ktory buk da mi najwieksy bonus z tych 100 zl , ktrego najbardzieje polecasz

Do góry Bottom