>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ktory buk mastawiam sobie liste najblizszych wydarzen ?

P 0

pseudo

Użytkownik
Witam
Jestem nowy ????
Jak w temacie czyli taka lista np wydarzen w pilke nozna ktore beda najszybciej (nie wazne ktora liga itp).
Cche obstawiac pilke nozna ale tak ze wchodzie i wiem ktore mecze beda dzisiaj, jutro i obstawiam sobie.

Czyli chodzi o liste najblizszych wydarzen sportowych.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Polecam wejść przykładowo na:
Flashscore.com
I tam masz wszystkie mecze z dnia, a obok podana jest godzina.
Po drugie większość bukmacherów ma coś takiego w ofercie jak:
- Najbliższe mecze
- Mecze live po kolei
Skoro jesteś nowy to nie polecam grać:
- Obojętnie która liga
- Mecze po kolei tylko aby zagrać
- Byle co
Bo szybko popłyniesz z torbami. Zysk z zakładów bukmacherskich to ciężki kawałek chleba.

cock 756

cock

Użytkownik
Szakalu, facet chce sobie kupić dawkę adrenaliny a Ty Mu bronisz? ;) Nie pisał, że spłacał będzie raty kredytu, ani budował domu... Rekreacyjnie - czyli tak jak ma być.
Ja polecam wejść na oddsportal - mecze ułożone są chronologicznie, podzielone na dyscypliny...
Pseudo - polskie znaki to raz, chyba że robienie laski i łaski Ci bez różnicy, a dwa wita to gospodarz, a gość się kłania. To tak jak mówić proszę zamiast dziękuję, albo nie ma za co zamiast przepraszam. Debilizm.
Zwrot do adresata w formie Witam słusznie wywołuje Pana negatywną reakcję, ponieważ wyraża wyższość nadawcy wobec odbiorcy, co nie zawsze odpowiada rzeczywistej relacji łączącej partnerów korespondencji (z moich obserwacji wynika, że częściej jej nie odpowiada, niż odpowiada). Stosownie użyta forma Witam / Witamy dotyczy tylko takich sytuacji, jak powitanie gości przez gospodarzy czy powitanie odbiorców radiowych i telewizyjnych wypowiadane przez prowadzących audycje.
Słownik PWN
I na przyszłość TO FORUM a nie TE FORUM

Do góry Bottom