>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Kto wygra World Series

Status
Zamknięty.
juanpablo 0

juanpablo

Użytkownik
Może ja się wypowiem, w końcu ten temat to mój pomysł ;)

Mam dziwne przeczucie, że w tym sezonie wygrają New York Yankees. Ale to pod warunkiem, że przestaną grać tak chimerycznie jak w poprzednich sezonach. No i poprawią grę w PO, bo w sezonie zasadniczym zazwyczaj grają swoje, tzn. wygrywają swoją Dyzwizję(co roku od 1998). Dawno jednak nie wygrali WS (ostatnio w 2000), co nie przystoi takiej drużynie z tradycjami.

Po cichu także liczę na dobry występ St. Louis Cardinals.

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
jak Dla mnie Cleveland Indians.Mimo ze sprzedali Coco Crispa , który miał w miare czesto bardzo dobre występy , to pan Hanfer mający już dotychczas 7 HR moze spokojnie poprowadzić zespół do glorii :]
to oczywiście moje ciche zdanie.Licze równiez na Oakland.

L 45

laha

Forum VIP
Ja w tym sezonie typuje Czerwone Skarpetki (Red Sox) Yankees no i mój ulubiony team St. Luis Cardinals Oczywiscie jak sezon się troche rozkręci czas zacząć progresje ;)

A po co czekać ;) Teraz można spokojnie już grać progresje. Ja w tym sezonie po 9 progresjach jestem dużo do przodu ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Zwycięzcę World Series należy upatrywać w trzech zespołach American League
Boston Red Sox
Detroit Tigers
Chicago White Sox.
Z tej trójki osbistym moim faworytem jest Chicago White Sox....Obym sie nie mylił.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja również typuje zwycięstwo Chicago White Sox. Grają najrówniej, mają czasami wpadki, ale każdemu się zadrzy. To jest mój zdecydowany faworyt.

POZDRO :!:

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
NYY nie siegna po WS.
W zeszlym roku wysadzili ich z PO Angelsi, w tym roku A-Rod gra narazie padake, jest wygwizdywany za kazdym razem.

WS zdobedzie druzyna z ligi AL, bedzie to Boston Red Sox(oby :mrgreen: ) albo Chicago White Sox.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom