>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto wygra Bundesligę w sezonie 2013/2014 ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Bundesliga 2013/2014

Myślę sobie, że to bez znaczenia jest czy otworzę ów temat dziś, za tydzień, czy za miesiąc. W dużej mierzę dyskutujemy w tych specyficznych tematach opierając się na naszych przeczuciach, spekulacjach. Dlatego teraz otwieram, myślę że to będzie jakaś forma podtrzymania życia w dziale, przez ten
miesiąc i trochę bez Niemieckiej piłki.
Co do oferty i faworytów, to Bayern rzeczywiście jest pierwszą drużyną, która stawiana jest za głównego kandydata do tytułu. Aczkolwiek nie spodziewałem się, zresztą zapewne nikt się nie spodziewał aż tak zmarginalizowania Borussii Dortmund, finalisty Ligi Mistrzów. Zresztą myślę, że do walki o mistrzostwo może się włączyć Bayer Leverkusen – ciekawy skład, pieniądze, zaplecze, ostatni sezon bardzo dobry. Podobnie Schalke, ale tu mam wątpliwości co do szkoleniowca, który nie ma mocnej pozycji w zespole, ani u kibiców, jednak ma pełne poparcie dyrektora sportowego. Zwolnienie Jens Kellera oznacza de facto powołania nowego dyrektora sportowego, dlatego Schalke może wpaść w turbulencje spowodowane zawirowaniem na szczeblach decyzyjnych. Na pewno Wolfsburg jest w gronie faworytów, w sumie jak zawsze z uwagi na ich finanse. Tym razem jednak drużyna całkiem odmieniona, dzięki rozsądnym ruchom Heckinga w zespole zapanował spokój i w końcu mają atmosferę dla sukcesów. Są też na pewno drużyny „słabsze”, które jak co roku mocno mieszają w górze tabeli, choć trudno uwierzyć że ktoś na kogo bukmacherzy wystawili kurs: 400, 1000 może włączyć się do walki o majstra, to prawdopodobnie tak będzie. Znane przypadki są rok, w rok: Gladbach, Eintracht, Hoffenheim i owszem to nie był triumf, ale były i takie, np. Kaiserslautern wygrało BL tuż po awansie z 2BL. Teraz Bayern Monachium. Mówiąc serio to może być wieli sukces, jeśli Guardiola dokona niedokonanego i wygra LM, a jeśli przegra BL, co w sumie może się wydarzyć – nie odnajdzie się Niemczech, wprowadzi złe założenia taktyczne, nie trafi z transferami – może to być także wielka porażka. Jaka jest wasza opinia i wasze typy na nadchodzący sezon?
Zapraszam do dyskusji.

Do góry Bottom